אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף מאפה מפואר עם מעטפת עליונה של בצק פריך. בתוך הבצק טמון מילוי משובח, פיקנטי ומתובל של כבד ובשר טחון 4.92308 דירוג ממוצע: 2.5 (13) ירון צחר בינוני18 מצרכים 1:30 שעות הכנה 1 . מעבדים במעבד מזון את הקמח עם הסוכר והמלח, מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית. 2 . מוסיפים את השמן ומעבדים רק עד שהבצק מתחיל להתגבש לפרורים גסים ולחים 3 . אוספים את כל הבצק לגוש אחד גמיש, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך שעה לפחות. 4 . יוצקים למחבת שמן חם, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית עד שמתחיל להזהיב. 5 . מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומערבבים. מטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו. מורידים מהכיריים, ומוסיפים את קוביות הכבד, הפטרוזיליה והצנוברים. מתבלים במלח, בהרט, מעורב הירושלמי והפלפל השחור, ומערבבים היטב. 6 . מניחים לתערובת להתקרר קצת. 7 . מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. 8 . מניחים את גוש הבצק על משטח מקומח. מחלקים אותו ל-2 חלקים: האחד - שליש והשני - שני שליש. 9 . מרדדים את הבצק הגדול לעלה בעובי אחיד של 7 מילימטר, ומניחים בכלי לאפיית פאי, המרופד במרגרינה ומעט קמח. מהדקים את הבצק לתחתית הכלי והדפנות. 10 . עורמים את המילוי במרכז עלה הבצק, ומהדקים את המילוי עם כפות הידיים. 11 . מרדדים את גוש הבצק הקטן ומניחים מעל הבשר. מהדקים את קצוות הבצק שבכלי עם הבצק שמעל הבשר, כך שנוצרת מעטפת אחת לתערובת הבשר. יש ליצור עם מזלג חורים קטנים בחלק הבצק העליון, על מנת לאפשר ניקוז האדים. 12 . מורחים את הבצק עם ביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום. 13 . מכניסים את המאפה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-30 דקות, עד שהבצק מקבל גוון זהוב. 14 . מגישים חם לצד סלט ירוק. רשימת המצרכים (6 מנות)300 גרם קמח 1 ביצה 1 כפית סוכר 0.5 כפית מלח 0.75 כוס שמן קנולה 0.25 כוס חלב 300 גרם בשר טחון 200 גרם כבדי עוף 2 בצלים 3 כפות שמן זית 50 גרם צנוברים לפי הטעם פלפל שחור גרוס 1 כף מלח שולחן 0.5 כפית בהרט 0.5 כפית תבלין מעורב ירושלמי 0.5 כוס עלי פטרוזיליה 1 ביצה שומשום ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב1 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב2 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב3 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב4 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את מאפה פריך במילוי בשר טחון וכבדי עוף ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 2.5 (13) קטגוריות מאפי בקר מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קלצונה ממולא בבשר טחון, ללא גלוטן וכשר לפסח קלצונה ממולא בבשר טחון, ללא גלוטן וכשר לפסח אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 5.97753 דירוג ממוצע: 3 (89) 17 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כיסוני שמרים ממולאים בשר טחון ועגבניות מיובשות כיסוני שמרים ממולאים בשר טחון ועגבניות מיובשות ניצה ששון נבחרת הבשלנים 7.35294 דירוג ממוצע: 3.5 (17) 18 מצרכיםקשה 2:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לחמעג'ון מבצק בונז'ור ולתנור לחמעג'ון מבצק בונז'ור ולתנור ענת לבל לביא 3.75 דירוג ממוצע: 2 (4) 12 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לחמעג'ון פיתה לחמעג'ון פיתה מערכת בישולים 9 דירוג ממוצע: 4.5 (2) 9 מצרכיםקל 25 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר יפה 8.09638 דירוג ממוצע: 4 (83) 11 מצרכיםבינוני 1:20 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מתכון עלי פילאס ממולא בשר מתכון עלי פילאס ממולא בשר יפה 7.71233 דירוג ממוצע: 4 (73) 11 מצרכיםבינוני 50 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פשטידת בשר ותפוחי אדמה פשטידת בשר ותפוחי אדמה מערכת בישולים 7.74 דירוג ממוצע: 4 (50) 12 מצרכיםבינוני 1:00 שעה תגובות והערות
קלצונה ממולא בבשר טחון, ללא גלוטן וכשר לפסח אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 5.97753 דירוג ממוצע: 3 (89) 17 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
כיסוני שמרים ממולאים בשר טחון ועגבניות מיובשות ניצה ששון נבחרת הבשלנים 7.35294 דירוג ממוצע: 3.5 (17) 18 מצרכיםקשה 2:10 שעות
תגובות והערות