דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה שוקולד

מאפה שוקולד

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
בצק שמרים הכי רך שיש, ממולא שוקולד - המתכון שאיש לא יכול לסרב לו

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
0.5  כפית
מלח
50  גרם
חמאה רכה
0.5  כוס
מים
150  גרם
ממרח אגוזי לוז
1 
ביצה טרופה להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-5 דק' עד לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    120 דקות
    מכסים במגבת ל-120 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-20 חלקים. כל חלק משטחים לריבוע וממלאים בכף שוקולד ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • שלב 4

    120 דקות
    מכסים את הבורקסים למשך 120 דקות, לתפיחה נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר תפיחה מברישים בביצה טרופה.
  • שלב 7

    25 דקות
    אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.
מאפה שוקולד

שלב 1 מתוך 7

מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-5 דק' עד לתערובת אחידה.

מאפה שוקולד

שלב 2 מתוך 7

מכסים במגבת ל-120 דקות.

מאפה שוקולד

שלב 3 מתוך 7

מחלקים את הבצק ל-20 חלקים. כל חלק משטחים לריבוע וממלאים בכף שוקולד ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מאפה שוקולד

שלב 4 מתוך 7

מכסים את הבורקסים למשך 120 דקות, לתפיחה נוספת.

מאפה שוקולד

שלב 5 מתוך 7

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מאפה שוקולד

שלב 6 מתוך 7

לאחר תפיחה מברישים בביצה טרופה.

מאפה שוקולד

שלב 7 מתוך 7

אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים