דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה תפוחי אדמה ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה תפוחי אדמה ופטריות

מאפה תפוחי אדמה ופטריות

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שמואלי מלי
פשוט, עשיר, טעים ומרשים: מטגנים בצל ופטריות ואופים יחד עם תפוחי אדמה ברוטב מתובל ופיקנטי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
12 
תפוח אדמה בינוניים (עדיף אדומים) חתוכים לקוביות
2  חבילות
פטריות שמפיניון טריות או מקופסה לפי הטעם, חתוכות לרצועות עבות
3 
בצל חתוכים לרצועות
1  כף
כורכום
1  כפית
מלח
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח אפשר גם פרווה
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
1  כפית
פלפל
2  כפות
שמן קנולה
1.5  כוסות
מים חמים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את רצועות הבצל במחבת עם שמן לא עמוק עד שהם זהובים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים למחבת את הפטריות וממשיכים לטגן כ-3-4 דק' נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המוצרים ביחד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום של 180-200 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרכיבים את המנה: שמים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אפייה (זאת יכולה להיות תבנית חד פעמית בינונית או תבנית "פיירקס" או חרס) מסדרים עליהם את הבצל ומעליהם את הפטריות. יוצקים את הרוטב כך שיגיע קצת מעל גובה חצי של תפוחי האדמה.
  • שלב 6

    60 דקות
    מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות. (הערה: כל תנור הוא שונה אז כדאי לבדוק את תפוחי האדמה כשהם בתנור, יש כאלה שיצטרכו יותר זמן).
מאפה תפוחי אדמה ופטריות

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את רצועות הבצל במחבת עם שמן לא עמוק עד שהם זהובים.

מאפה תפוחי אדמה ופטריות

שלב 2 מתוך 6

לאחר מכן מוסיפים למחבת את הפטריות וממשיכים לטגן כ-3-4 דק' נוספות.

מאפה תפוחי אדמה ופטריות

שלב 3 מתוך 6

מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המוצרים ביחד.

מאפה תפוחי אדמה ופטריות

שלב 4 מתוך 6

מחממים את התנור לחום של 180-200 מעלות.

מאפה תפוחי אדמה ופטריות

שלב 5 מתוך 6

מרכיבים את המנה: שמים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית אפייה (זאת יכולה להיות תבנית חד פעמית בינונית או תבנית "פיירקס" או חרס) מסדרים עליהם את הבצל ומעליהם את הפטריות. יוצקים את הרוטב כך שיגיע קצת מעל גובה חצי של תפוחי האדמה.

מאפה תפוחי אדמה ופטריות

שלב 6 מתוך 6

מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות. (הערה: כל תנור הוא שונה אז כדאי לבדוק את תפוחי האדמה כשהם בתנור, יש כאלה שיצטרכו יותר זמן).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים