דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מג'דרה קוסקוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מג'דרה קוסקוס

מג'דרה קוסקוס

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עומר מילר מגיש מג'דרה מיוחדת עם טוויסט - היא עשויה על בסיס של קוסקוס, והקינמון מוסיף המון.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
עדשים שחורות
1 
בצל קצוץ
0.25  כוס
שמן זית או קנולה
1  כף
סוכר חום
1  כפית
כמון טחון טחון
0.33  כפית
קינמון טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל טחון טרי
250  גרם
קוסקוס בינוני 350 גר אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    25 דקות
    מבשלים עדשים שחורות בסיר גדול עם שפע מים במשך 25 דקות, עד שהן רכות. מסננים את העדשים ושומרים כוס נוזלים מהתחתית עם המשקעים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים בצל בסיר עם שמן, עד שהוא שחום מאד. מוסיפים סוכר, כמון וקינמון ומערבבים עד שהסוכר נמס.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את נוזל הבישול ששמרנו (עם המשקע) לסיר עם הבצל. מביאים לרתיחה, מוסיפים את העדשים ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים קוסקוס ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהכיריים, מכסים וממתינים עשר דקות. מסירים את המכסה ומערבבים בעזרת מזלג. מתקבל קוסקוס שחום מאד עם עדשים, בצלים וטעם מטריף.
מג'דרה קוסקוס

שלב 1 מתוך 4

מבשלים עדשים שחורות בסיר גדול עם שפע מים במשך 25 דקות, עד שהן רכות. מסננים את העדשים ושומרים כוס נוזלים מהתחתית עם המשקעים.

מג'דרה קוסקוס

שלב 2 מתוך 4

מטגנים בצל בסיר עם שמן, עד שהוא שחום מאד. מוסיפים סוכר, כמון וקינמון ומערבבים עד שהסוכר נמס.

מג'דרה קוסקוס

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את נוזל הבישול ששמרנו (עם המשקע) לסיר עם הבצל. מביאים לרתיחה, מוסיפים את העדשים ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים קוסקוס ומערבבים היטב.

מג'דרה קוסקוס

שלב 4 מתוך 4

מסירים מהכיריים, מכסים וממתינים עשר דקות. מסירים את המכסה ומערבבים בעזרת מזלג. מתקבל קוסקוס שחום מאד עם עדשים, בצלים וטעם מטריף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים בנוסח מג'דרה

    פתיתים בנוסח מג'דרה

    30 דקות קל
  • מג'דרה אמיתית ביתית

    מג'דרה אמיתית ביתית

    40 דקות בינוני
  • מג'דרה מקוסקוס

    מג'דרה מקוסקוס

    40 דקות קל
  • מג'דרה על בסיס בורגול

    מג'דרה על בסיס בורגול

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים