דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מג'דרה על בסיס בורגול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מג'דרה על בסיס בורגול

מג'דרה על בסיס בורגול

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה טעימה ומשביעה מהמטבח הערבי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
עדשים שחורות חומות
1  כוס
בורגול
3  כוסות
מים רותחים
1  כוס
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים (ברור שמאבקה)
1 
בצל גדול קצוץ דק
3  שיני
שום קצוצות דק
4  כפות
שמן זית
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בוררים את העדשים, שוטפים ומעבירים לסיר. מוסיפים את המים והמרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהעדשים מתרככות (כארבעים דקות).
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מזהיבים בשמן במחבת את הבצל הקצוץ. כשהוא זהוב-בהיר מוסיפים את השום וממשיכים לטגן אגב ערבוב עד שהבצל זהוב כהה. מסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהעדשים רכות (יישארו עוד נוזלים בסיר) מוסיפים להן את הבורגול, תערובת הבצל (עם השמן שבמחבת), מלח ופלפל. מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה, ללא מכסה עוד עשר דקות. אם נראה שהתבשיל מתייבש מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים חם.
מג'דרה על בסיס בורגול

שלב 1 מתוך 4

בוררים את העדשים, שוטפים ומעבירים לסיר. מוסיפים את המים והמרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהעדשים מתרככות (כארבעים דקות).

מג'דרה על בסיס בורגול

שלב 2 מתוך 4

בינתיים מזהיבים בשמן במחבת את הבצל הקצוץ. כשהוא זהוב-בהיר מוסיפים את השום וממשיכים לטגן אגב ערבוב עד שהבצל זהוב כהה. מסירים מהאש.

מג'דרה על בסיס בורגול

שלב 3 מתוך 4

כשהעדשים רכות (יישארו עוד נוזלים בסיר) מוסיפים להן את הבורגול, תערובת הבצל (עם השמן שבמחבת), מלח ופלפל. מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה, ללא מכסה עוד עשר דקות. אם נראה שהתבשיל מתייבש מוסיפים עוד מעט מים רותחים.

מג'דרה על בסיס בורגול

שלב 4 מתוך 4

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מג'דרה קוסקוס

    מג'דרה קוסקוס

    40 דקות קל
  • פתיתים בנוסח מג'דרה

    פתיתים בנוסח מג'דרה

    30 דקות קל
  • מג'דרה אמיתית ביתית

    מג'דרה אמיתית ביתית

    40 דקות בינוני
  • מג'דרה מקוסקוס

    מג'דרה מקוסקוס

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים