דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מדיאס חצילים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מדיאס חצילים

מדיאס חצילים

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: עפרה רוזנצויג
פרוסות חצילים עטופות בגבינה צפתית, מטוגנות וקראנצ'יות. פינוק מושלם

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
פנים של חציל ארוך וקל
1 
ביצה
150  גרם
גבינה צפתית קשה, מגורדת דק
1  טיפה
פלפל טחון
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים היטב את החציל, ופורסים אותו עם הקליפה לפרוסות בעובי של ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הפרוסות במסננת, וזורים עליהן מלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    משאירים את החצילים במסננת ל-24 שעות, שיגירו נוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    שוטפים את המלח מהחצילים, ומייבשים היטב עם נייר סופג.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הגבינה עם הביצה והפלפל, ויוצרים עיסה.
  • שלב 6

    0 דקות
    משהים מעט להתגבשות החומרים.
  • שלב 7

    0 דקות
    שמים על כל פרוסת חציל כף נדיבה מהעיסה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת, ומטגנים כל פרוסה משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים מהמחבת ומניחים בסיר בשכבות.
  • שלב 10

    30 דקות
    מוסיפים מים עד כיסוי בלבד, ומבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה, טועמים ומתקנים מליחות בלבד. בתיאבון!
מדיאס חצילים

שלב 1 מתוך 10

שוטפים היטב את החציל, ופורסים אותו עם הקליפה לפרוסות בעובי של ס"מ.

מדיאס חצילים

שלב 2 מתוך 10

מניחים את הפרוסות במסננת, וזורים עליהן מלח.

מדיאס חצילים

שלב 3 מתוך 10

משאירים את החצילים במסננת ל-24 שעות, שיגירו נוזלים.

מדיאס חצילים

שלב 4 מתוך 10

שוטפים את המלח מהחצילים, ומייבשים היטב עם נייר סופג.

מדיאס חצילים

שלב 5 מתוך 10

מערבבים את הגבינה עם הביצה והפלפל, ויוצרים עיסה.

מדיאס חצילים

שלב 6 מתוך 10

משהים מעט להתגבשות החומרים.

מדיאס חצילים

שלב 7 מתוך 10

שמים על כל פרוסת חציל כף נדיבה מהעיסה.

מדיאס חצילים

שלב 8 מתוך 10

מחממים שמן במחבת, ומטגנים כל פרוסה משני הצדדים עד להזהבה קלה.

מדיאס חצילים

שלב 9 מתוך 10

מוציאים מהמחבת ומניחים בסיר בשכבות.

מדיאס חצילים

שלב 10 מתוך 10

מוסיפים מים עד כיסוי בלבד, ומבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה, טועמים ומתקנים מליחות בלבד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מדיאס - תפוחי אדמה ועגבניות ממולאות בבשר

    מדיאס - תפוחי אדמה ועגבניות ממולאות בבשר

    90 דקות בינוני
  • מדיאס חצילים וגבינה

    מדיאס חצילים וגבינה

    100 דקות בינוני
  • מדיאס - גבעולי סלרי וגבעולי מנגולד ממולאים בשר

    מדיאס - גבעולי סלרי וגבעולי מנגולד ממולאים בשר

    180 דקות בינוני
  • מדיאס - עלי מנגולד ממולאים

    מדיאס - עלי מנגולד ממולאים

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים