דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מדיאס חצילים וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מדיאס חצילים וגבינה

מדיאס חצילים וגבינה

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רחל רוזי
מתכון בלקני של סירות חצילים במילוי גבינה בולגרית. שילוב מצוין שחובה לנסות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
12 
פנים של חציל קטנטנים ומאורכים
300  גרם
גבינה צפתית מגוררת גס
1 
ביצה
1  כף
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את החצילים וחוצים אותם לאורכם. לרוקן את התוכן מחצאי החצילים בסכין וליצור מעין "סירות". שומרים את תוכן החצילים בצד לבישול.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים גבינה צפתית וביצה לתערובת מילוי אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים את השקעים שנוצרו מתערובת הגבינה.
  • שלב 4

    0 דקות
    טובלים את החציל מצד המילוי ומקמחים קלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים, מתחילים בצד המקומח, הופכים ומטגנים רק כשמשחים יפה.
  • שלב 6

    0 דקות
    קוצצים את בשר החציל שרוקנו ומניחים בתחתית סיר שטוח ורחב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים את הסירות המטוגנות מעל "ריפוד" החצילים שבסיר. מכסים ב-2 כוסות מים עם כפית ורבע מלח, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש ללהבה קטנה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מבשלים כ40 דקות. מגישים חם או קר.
מדיאס חצילים וגבינה

שלב 1 מתוך 8

קולפים את החצילים וחוצים אותם לאורכם. לרוקן את התוכן מחצאי החצילים בסכין וליצור מעין "סירות". שומרים את תוכן החצילים בצד לבישול.

מדיאס חצילים וגבינה

שלב 2 מתוך 8

מערבבים גבינה צפתית וביצה לתערובת מילוי אחידה.

מדיאס חצילים וגבינה

שלב 3 מתוך 8

ממלאים את השקעים שנוצרו מתערובת הגבינה.

מדיאס חצילים וגבינה

שלב 4 מתוך 8

טובלים את החציל מצד המילוי ומקמחים קלות.

מדיאס חצילים וגבינה

שלב 5 מתוך 8

מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים, מתחילים בצד המקומח, הופכים ומטגנים רק כשמשחים יפה.

מדיאס חצילים וגבינה

שלב 6 מתוך 8

קוצצים את בשר החציל שרוקנו ומניחים בתחתית סיר שטוח ורחב.

מדיאס חצילים וגבינה

שלב 7 מתוך 8

מניחים את הסירות המטוגנות מעל "ריפוד" החצילים שבסיר. מכסים ב-2 כוסות מים עם כפית ורבע מלח, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש ללהבה קטנה.

מדיאס חצילים וגבינה

שלב 8 מתוך 8

מבשלים כ40 דקות. מגישים חם או קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מדיאס - תפוחי אדמה ועגבניות ממולאות בבשר

    מדיאס - תפוחי אדמה ועגבניות ממולאות בבשר

    90 דקות בינוני
  • מדיאס - גבעולי סלרי וגבעולי מנגולד ממולאים בשר

    מדיאס - גבעולי סלרי וגבעולי מנגולד ממולאים בשר

    180 דקות בינוני
  • מדיאס - עלי מנגולד ממולאים

    מדיאס - עלי מנגולד ממולאים

    90 דקות בינוני
  • מדיאס חצילים של ריקי ברוך

    מדיאס חצילים של ריקי ברוך

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים