דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוסקה בשרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוסקה בשרית

מוסקה בשרית

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
מוסקה בגרסה הזריזה, עם שכבות חצילים, בשר ורוטב עגבניות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
פנים של חציל פרוסים לעיגולים בעובי בינוני
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
3 
בצל סגול קצוצים דק
1 
עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
2  שיני
שום קצוצות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט
3  כפות
מיץ עגבניות
0  לפי הטעם
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את החצילים לפרוסות בעובי בינוני, ומשרים במלח כדי שהחצילים יגירו נוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מכינים את המילוי. מטגנים את הבצלצלים, מוסיפים את העגבנייה, מתבלים, מוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן בעדינות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים ומוסיפים מיץ עגבניות, ומבשלים על אש קטנה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנגבים את החצילים מהנוזלים שהופרשו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים תבנית מלבנית, פורסים שכבה ראשונה של חצילים, שמים מעל מחצית מהמילוי, מכסים בשכבה נוספת של חצילים, מניחים שכבה נוספת של בשר.
  • שלב 6

    45 דקות
    מפזרים מעל שכבת פירורי לחם, אופים בחום בינוני גבוה כ-45 דקות. בתיאבון!
מוסקה בשרית

שלב 1 מתוך 6

חותכים את החצילים לפרוסות בעובי בינוני, ומשרים במלח כדי שהחצילים יגירו נוזלים.

מוסקה בשרית

שלב 2 מתוך 6

בינתיים מכינים את המילוי. מטגנים את הבצלצלים, מוסיפים את העגבנייה, מתבלים, מוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן בעדינות.

מוסקה בשרית

שלב 3 מתוך 6

מערבבים ומוסיפים מיץ עגבניות, ומבשלים על אש קטנה.

מוסקה בשרית

שלב 4 מתוך 6

מנגבים את החצילים מהנוזלים שהופרשו.

מוסקה בשרית

שלב 5 מתוך 6

מכינים תבנית מלבנית, פורסים שכבה ראשונה של חצילים, שמים מעל מחצית מהמילוי, מכסים בשכבה נוספת של חצילים, מניחים שכבה נוספת של בשר.

מוסקה בשרית

שלב 6 מתוך 6

מפזרים מעל שכבת פירורי לחם, אופים בחום בינוני גבוה כ-45 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • מוסקה חצילים- של ריקי ברוך

    מוסקה חצילים- של ריקי ברוך

    90 דקות בינוני
  • מוסקה חצילים חלבית

    מוסקה חצילים חלבית

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים