המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה חסינת חום מניחים את השוקולד.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה. מסירים מהאש ומיד יוצקים על גבי השוקולד. מניחים לדקה ולאחר מכן מערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד. מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר (אין צורך לשטוף) עם וו גיטרה מערבלים את הגבינה, חמאת בוטנים, תמצית וניל וסוכר.
מוודאים שהתערובת אחידה, ובמידת הצורך נעזרים במרית כדי לגרד את תחתית הקערה.
מקפלים כשליש מכמות הקצפת לתערובת חמאת הבוטנים ולאחר מכן מקפלים בעדינות את יתר הקצפת עד לקבל מוס אחיד.
מסדרים את המוס והשוקולד בשכבות בכוסות או בכלים (מומלץ ביחס של 3-4 כפיות מהמוס על כל כפית מהגנאש).
מצננים במקרר. הקינוח נשמר כשהוא עטוף היטב בקירור עוד יומיים נוספים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0