דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מיני סברינה אישית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מיני סברינה אישית

מיני סברינה אישית

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סברינות שיזכירו לכם את הילדות. מתוקות ונימוחות בפה, מעוטרות בדובדבן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
מים
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כפית
גרידת לימון
0.5  כוס
תמצית רום
2  מיכלים
שמנת מתוקה 38%
2  כפות
סוכר לבן
500  גרם
קמח לבן מנופה
25  גרם
שמרים
0.33  כוס
סוכר לבן
5 
ביצה
100  גרם
חמאה רכה
0.5  כפית
מלח
0.5  כוס
מים פושרים, לפי הצורך
0  לפי הטעם
דובדבנים מסוכרים
0  לפי הטעם
מרגרינה רכה לשימון התבניות
1  קורט
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הקמח, השמרית והסוכר בקערת מערבל עם וו לישה ומערבבים בכף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את שאר המצרכים. בהדרגה מוסיפים את המים ומערבלים עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים את הקערה בניילון נצמד, מתפיחים עד להכפלת נפח הבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבלים שנית לאחר תפיחה והכפלת נפח.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים היטב את התבניות האישיות (המיועדות לסברינות) במרגרינה רכה ומקמחים קלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה של 200 מעלות, כ-עשר דקות לפני תחילת האפייה.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממלאים כל תבנית בבצק רק עד לשלושת רבעי מגובה התבנית, ומשהים לתפיחת הבצק.
  • שלב 8

    25 דקות
    מנמיכים את חום התנור ואופים בחום בינוני של 180 מעלות כ-25 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מצננים מעט ומיישרים בחיתוך קל את החלק העליון של הסברינות (שיהפוך להיות החלק התחתון). הסברינות בשלב זה קשות מאוד.
  • שלב 10

    0 דקות
    מצננים היטב את הסברינות ומשהים במקום קריר 12-24 שעות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מרתיחים את המים, הסוכר וקליפת הלימון עד לקבלת סמיכות של סירופ. מורידים מהלהבה, מוסיפים את הרום ומערבבים.
  • שלב 12

    0 דקות
    משרים את הסברינות בסירופ החם עד שגודלן מוכפל ומניחים אותן על רשת.
  • שלב 13

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה בתוספת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 14

    0 דקות
    חותכים את הסברינות לרוחבן ברבע גובהן, מזלפים קצפת ומכסים בחלק שנחתך.
  • שלב 15

    0 דקות
    מקשטים בדובדבן.
מיני סברינה אישית

שלב 1 מתוך 15

שמים את הקמח, השמרית והסוכר בקערת מערבל עם וו לישה ומערבבים בכף.

מיני סברינה אישית

שלב 2 מתוך 15

מוסיפים את שאר המצרכים. בהדרגה מוסיפים את המים ומערבלים עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.

מיני סברינה אישית

שלב 3 מתוך 15

מכסים את הקערה בניילון נצמד, מתפיחים עד להכפלת נפח הבצק.

מיני סברינה אישית

שלב 4 מתוך 15

מערבלים שנית לאחר תפיחה והכפלת נפח.

מיני סברינה אישית

שלב 5 מתוך 15

משמנים היטב את התבניות האישיות (המיועדות לסברינות) במרגרינה רכה ומקמחים קלות.

מיני סברינה אישית

שלב 6 מתוך 15

מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה של 200 מעלות, כ-עשר דקות לפני תחילת האפייה.

מיני סברינה אישית

שלב 7 מתוך 15

ממלאים כל תבנית בבצק רק עד לשלושת רבעי מגובה התבנית, ומשהים לתפיחת הבצק.

מיני סברינה אישית

שלב 8 מתוך 15

מנמיכים את חום התנור ואופים בחום בינוני של 180 מעלות כ-25 דקות.

מיני סברינה אישית

שלב 9 מתוך 15

מצננים מעט ומיישרים בחיתוך קל את החלק העליון של הסברינות (שיהפוך להיות החלק התחתון). הסברינות בשלב זה קשות מאוד.

מיני סברינה אישית

שלב 10 מתוך 15

מצננים היטב את הסברינות ומשהים במקום קריר 12-24 שעות.

מיני סברינה אישית

שלב 11 מתוך 15

מרתיחים את המים, הסוכר וקליפת הלימון עד לקבלת סמיכות של סירופ. מורידים מהלהבה, מוסיפים את הרום ומערבבים.

מיני סברינה אישית

שלב 12 מתוך 15

משרים את הסברינות בסירופ החם עד שגודלן מוכפל ומניחים אותן על רשת.

מיני סברינה אישית

שלב 13 מתוך 15

מקציפים את השמנת המתוקה בתוספת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

מיני סברינה אישית

שלב 14 מתוך 15

חותכים את הסברינות לרוחבן ברבע גובהן, מזלפים קצפת ומכסים בחלק שנחתך.

מיני סברינה אישית

שלב 15 מתוך 15

מקשטים בדובדבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מיני פיצות

    מיני פיצות

    60 דקות קל
  • ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    ניוקי ברוטב גבינות וברוקומיני

    30 דקות קל
  • מיני גביניות מלוחות

    מיני גביניות מלוחות

    35 דקות קל
  • מיני קסטות וניל

    מיני קסטות וניל

    80 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים