דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מיקס פטריות חמות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מיקס פטריות חמות

מיקס פטריות חמות

(0)
25 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פאולין שובל
פטריות יער, פטריות שמפיניון וחורש מתובלות ביין אדום ושום. מנה מנצחת לארוחות בשריות, לאירוח חלבי, לצמחונים וטבעוניים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
פטריות יער
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  סלסילה
פטריות פורטובלו
20  גרם
מרגרינה
0  לפי הטעם
שום או אבקת שום
1  טיפה
יין אדום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
גרעיני חמנייה או קשיו טבעיים, אם רוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים ומנקים את הפטריות. חותכים לחתיכות בינוניות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים 20 גרם מחמאה במחבת, מעבירים את כל הפטריות ומטגנים כדקה, מערבבים אותם במחבת ומחכים עוד כשתי דקות, או עד שהפטריות מגירות נוזלים ומתכווצות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתבלים בשום ומלח, ויוצקים את היין. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנמיכים להבה ומערבבים כל כמה דקות את הפטריות למשך מס' דק', עד לאידוי הנוזלים ושהפטריות מזהיבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורידים מהאש, ואם רוצים מוסיפים את הגרעינים/קשיו. ניתן להגיש על מצע חסה ו/או כתוספת חמה. בתיאבון!
מיקס פטריות חמות

שלב 1 מתוך 5

שוטפים ומנקים את הפטריות. חותכים לחתיכות בינוניות.

מיקס פטריות חמות

שלב 2 מתוך 5

ממיסים 20 גרם מחמאה במחבת, מעבירים את כל הפטריות ומטגנים כדקה, מערבבים אותם במחבת ומחכים עוד כשתי דקות, או עד שהפטריות מגירות נוזלים ומתכווצות.

מיקס פטריות חמות

שלב 3 מתוך 5

מתבלים בשום ומלח, ויוצקים את היין. מערבבים ומביאים לרתיחה.

מיקס פטריות חמות

שלב 4 מתוך 5

מנמיכים להבה ומערבבים כל כמה דקות את הפטריות למשך מס' דק', עד לאידוי הנוזלים ושהפטריות מזהיבות.

מיקס פטריות חמות

שלב 5 מתוך 5

מורידים מהאש, ואם רוצים מוסיפים את הגרעינים/קשיו. ניתן להגיש על מצע חסה ו/או כתוספת חמה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם קופים מיקס קליק

    לחם קופים מיקס קליק

    90 דקות בינוני
  • מיקס מקפיץ של נודלס וירקות

    מיקס מקפיץ של נודלס וירקות

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים