דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מפרום טוניסאי של יפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מפרום טוניסאי של יפה

מפרום טוניסאי של יפה

(1)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פאולין שובל
מפרום, או כמו שאנחנו קוראים לזה - אי אפשר להגיד לא

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
6 
תפוח אדמה
5  פרוסות
לחם טבול במים
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
2 
בצלים מגורדים
1  כפית
שמן קנולה
1  כפית
מלח
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
0  לפי הטעם
ראס אל חנות
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
כורכום לא חובה
2 
ביצים טרופות
3  עלים
עלה דפנה
1  כף
קמח לבן על צלחת, לקימוח
1  כף
רסק עגבניות
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל המרכיבים, מלבד תפוח האדמה, ומשאירים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים כל תפוח אדמה ל 2 - 3 פרוסות עבות, ממלאים את התפו"א במילוי של הבשר כך נוצר כריכים תפו"א ממולאים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה נפרדת לערבב את הביצים עם רסק העגבניות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לטפול את כריכי תופח האדמה בביצה ואח"כ בקמח.
  • שלב 5

    0 דקות
    לטגן משני הצדדים עד להזהבה ולשים בסיר רחב.
  • שלב 6

    0 דקות
    את השמן שנשאר בטיגון לסנן ולשפוך על הקציצות המטוגנות, ולמלא מים עד גובה הקציצות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את עלי הדפנה, מלח ופלפל.
  • שלב 8

    0 דקות
    לסגור את הסיר ולבשל עד שנשאר מעט מים.
מפרום טוניסאי של יפה

שלב 1 מתוך 8

מערבבים היטב את כל המרכיבים, מלבד תפוח האדמה, ומשאירים בצד.

מפרום טוניסאי של יפה

שלב 2 מתוך 8

חותכים כל תפוח אדמה ל 2 - 3 פרוסות עבות, ממלאים את התפו"א במילוי של הבשר כך נוצר כריכים תפו"א ממולאים.

מפרום טוניסאי של יפה

שלב 3 מתוך 8

בקערה נפרדת לערבב את הביצים עם רסק העגבניות.

מפרום טוניסאי של יפה

שלב 4 מתוך 8

לטפול את כריכי תופח האדמה בביצה ואח"כ בקמח.

מפרום טוניסאי של יפה

שלב 5 מתוך 8

לטגן משני הצדדים עד להזהבה ולשים בסיר רחב.

מפרום טוניסאי של יפה

שלב 6 מתוך 8

את השמן שנשאר בטיגון לסנן ולשפוך על הקציצות המטוגנות, ולמלא מים עד גובה הקציצות.

מפרום טוניסאי של יפה

שלב 7 מתוך 8

מוסיפים את עלי הדפנה, מלח ופלפל.

מפרום טוניסאי של יפה

שלב 8 מתוך 8

לסגור את הסיר ולבשל עד שנשאר מעט מים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מפרום אמיתי מבית אימא

    מפרום אמיתי מבית אימא

    60 דקות בינוני
  • מפרום חצילים ודגים

    מפרום חצילים ודגים

    120 דקות מאתגר
  • מפרום קלאסי

    מפרום קלאסי

    30 דקות בינוני
  • מתכון למפרום תוניסאי

    מתכון למפרום תוניסאי

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים