דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מפרום קלאסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מפרום קלאסי

מפרום קלאסי

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מפרום קלאסי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
בשר בקר טחון
5 
תפוח אדמה פרוסים לסנדוויצ'ים
1  גבעול
שמיר קצוץ
1  זר
כוסברה
5  שיני
שום קצוץ
1 
בצל טחון
1  כף
בהרט
0.5  כפית
פלפל
0.5  כפית
מלח
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1 
ביצה
1  כף
רסק עגבניות
200  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  כפות
רסק עגבניות
2 
עגבנייה טריות, מרוסקות
1 
פלפל ירוק קצוץ
3  כפות
שמן קנולה
2 
פלפל אדום פרוסים לרצועות
8  שיני
שום
1  כפית
פלפל
1  כפית
מלח
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
בהרט
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל מצרכי המלית - 200 גרם בשר טחון, 1 חופן שמיר קצוץ, 1 חופן כוסברה, 5 שיני שום קצוץ, 1 בצל טחון, 1 כף בהרט, 0.5 כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 1 כף פפריקה לעיסה אחידה ויוצרים קציצות.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, יוצרים חתך לאורך כל פרוסה אך לא עד הסוף, כך שנוצרות שתי פרוסות מחוברות בקצה בצורת V.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים את לוע תפוחי האדמה בקציצות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחמממים שמן במחבת גדולה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים שתי צלחות לציפוי: באחת מערבבים את הביצה עם כף רסק העגבניות, ובשניה מניחים קמח לקימוח.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקמחים את הפרוסות ומעבירים לביצה. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר גדול ורחב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 8

    20 דקות
    מעבירים את המפרום המטוגן לרוטב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מוכן.
מפרום קלאסי

שלב 1 מתוך 8

מערבבים היטב את כל מצרכי המלית - 200 גרם בשר טחון, 1 חופן שמיר קצוץ, 1 חופן כוסברה, 5 שיני שום קצוץ, 1 בצל טחון, 1 כף בהרט, 0.5 כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 1 כף פפריקה לעיסה אחידה ויוצרים קציצות.

מפרום קלאסי

שלב 2 מתוך 8

חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, יוצרים חתך לאורך כל פרוסה אך לא עד הסוף, כך שנוצרות שתי פרוסות מחוברות בקצה בצורת V.

מפרום קלאסי

שלב 3 מתוך 8

ממלאים את לוע תפוחי האדמה בקציצות.

מפרום קלאסי

שלב 4 מתוך 8

מחמממים שמן במחבת גדולה.

מפרום קלאסי

שלב 5 מתוך 8

מכינים שתי צלחות לציפוי: באחת מערבבים את הביצה עם כף רסק העגבניות, ובשניה מניחים קמח לקימוח.

מפרום קלאסי

שלב 6 מתוך 8

מקמחים את הפרוסות ומעבירים לביצה. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה.

מפרום קלאסי

שלב 7 מתוך 8

מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר גדול ורחב, מערבבים ומביאים לרתיחה.

מפרום קלאסי

שלב 8 מתוך 8

מעבירים את המפרום המטוגן לרוטב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מפרום טריפוליטאי

    מפרום טריפוליטאי

    90 דקות בינוני
  • מתכון למפרום תוניסאי

    מתכון למפרום תוניסאי

    90 דקות בינוני
  • מפרום מתובל וטעים

    מפרום מתובל וטעים

    140 דקות בינוני
  • מפרום מעולה - מתכון של אתי

    מפרום מעולה - מתכון של אתי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים