מערבבים היטב את כל מצרכי המלית - 200 גרם בשר טחון, 1 חופן שמיר קצוץ, 1 חופן כוסברה, 5 שיני שום קצוץ, 1 בצל טחון, 1 כף בהרט, 0.5 כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 1 כף פפריקה לעיסה אחידה ויוצרים קציצות.
שלב 2
0 דקות
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, יוצרים חתך לאורך כל פרוסה אך לא עד הסוף, כך שנוצרות שתי פרוסות מחוברות בקצה בצורת V.
שלב 3
0 דקות
ממלאים את לוע תפוחי האדמה בקציצות.
שלב 4
0 דקות
מחמממים שמן במחבת גדולה.
שלב 5
0 דקות
מכינים שתי צלחות לציפוי: באחת מערבבים את הביצה עם כף רסק העגבניות, ובשניה מניחים קמח לקימוח.
שלב 6
0 דקות
מקמחים את הפרוסות ומעבירים לביצה. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה.
שלב 7
0 דקות
מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר גדול ורחב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 8
20 דקות
מעבירים את המפרום המטוגן לרוטב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מוכן.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים היטב את כל מצרכי המלית - 200 גרם בשר טחון, 1 חופן שמיר קצוץ, 1 חופן כוסברה, 5 שיני שום קצוץ, 1 בצל טחון, 1 כף בהרט, 0.5 כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 1 כף פפריקה לעיסה אחידה ויוצרים קציצות.
שלב 2
מתוך
8
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, יוצרים חתך לאורך כל פרוסה אך לא עד הסוף, כך שנוצרות שתי פרוסות מחוברות בקצה בצורת V.
שלב 3
מתוך
8
ממלאים את לוע תפוחי האדמה בקציצות.
שלב 4
מתוך
8
מחמממים שמן במחבת גדולה.
שלב 5
מתוך
8
מכינים שתי צלחות לציפוי: באחת מערבבים את הביצה עם כף רסק העגבניות, ובשניה מניחים קמח לקימוח.
שלב 6
מתוך
8
מקמחים את הפרוסות ומעבירים לביצה. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה.
שלב 7
מתוך
8
מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר גדול ורחב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 8
מתוך
8
מעבירים את המפרום המטוגן לרוטב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0