דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: טליה הדר (אשת סטייל)
נשנוש צבעוני וטעים שמכינים במהירות, מושלם לשדרוג כל ארוחה חלבית

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
5  כפות
רוטב עגבניות לפיצה
0.5  כוס
גבינת מוצרלה (פתיתים)
0.25  כוס
עגבניות מיובשות קצוצות (אופציה)
0.25  כפית
בזיליקום
2 
עגבנייה גדולות
5  עלים
בזיליקום
0.5  כפית
מיץ לימון
0.5  שן
שום כתושה
1  כף
שמן זית
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • שלב 2

    1 דקות
    מורחים את כולו (עד הקצוות) בשכבה דקיקה של רוטב פיצה.
  • שלב 3

    2 דקות
    מפזרים את המוצרלה העגבניות המיובשות הקצוצות, והבזיליקום היבש באופן אחיד. אופציה לחריפות – מוסיפים מעל 1/4 כפית צ'ילי גרוס/ כמה טיפות טבסקו.
  • שלב 4

    2 דקות
    מרימים קפלים את החלק התחתון של הבצק (לרוחבו) עד האמצע (רצוי להרים יחד עם הנייר ואז להסיר), ועושים אותו הדבר עם החלק העליון (יוצרים חפיפה של כס"מ ביניהם בחיבור).
  • שלב 5

    1 דקות
    הופכים כך שחלק החיבור יהיה כלפי מטה.
  • שלב 6

    1 דקות
    מברישים בביצה טרופה ובוזקים אורגנו/בזיליקום ומעט פרמז'ן.
  • שלב 7

    5 דקות
    חותכים לפסים בעובי כ-2 ס"מ (רצוי עם גלגלת פיצה) מרווחים מעט ביניהם.
  • שלב 8

    20 דקות
    אופים כ-20 דקות או עד להזהבה.
  • שלב 9

    1 דקות
    להכנת הדיפ - מכניסים למעבד מזון לחצי דקה את העגבניות, עלי בזיליקום, מיץ לימון, שום, שמן זית, מלח ופלפל. אופציה חריפה - 1 ס"מ פלפל ירוק חריף. -
  • שלב 10

    1 דקות
    *אם אין מעבד מזון - חוצים כל עגבנייה לשניים ומגרדים כל חצי עגבנייה בפומפייה דקה (כשהחלק החתוך מוצמד לפומפייה), קוצצים היטב את הבזיליקום, מוסיפים לעגבנייה המגורדת, יחד עם יתר המרכיבים, מתבלים במלח פלפל ומערבבים.
  • שלב 11

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 1 מתוך 11

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 2 מתוך 11

מורחים את כולו (עד הקצוות) בשכבה דקיקה של רוטב פיצה.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 3 מתוך 11

מפזרים את המוצרלה העגבניות המיובשות הקצוצות, והבזיליקום היבש באופן אחיד. אופציה לחריפות – מוסיפים מעל 1/4 כפית צ'ילי גרוס/ כמה טיפות טבסקו.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 4 מתוך 11

מרימים קפלים את החלק התחתון של הבצק (לרוחבו) עד האמצע (רצוי להרים יחד עם הנייר ואז להסיר), ועושים אותו הדבר עם החלק העליון (יוצרים חפיפה של כס"מ ביניהם בחיבור).

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 5 מתוך 11

הופכים כך שחלק החיבור יהיה כלפי מטה.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 6 מתוך 11

מברישים בביצה טרופה ובוזקים אורגנו/בזיליקום ומעט פרמז'ן.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 7 מתוך 11

חותכים לפסים בעובי כ-2 ס"מ (רצוי עם גלגלת פיצה) מרווחים מעט ביניהם.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 8 מתוך 11

אופים כ-20 דקות או עד להזהבה.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 9 מתוך 11

להכנת הדיפ - מכניסים למעבד מזון לחצי דקה את העגבניות, עלי בזיליקום, מיץ לימון, שום, שמן זית, מלח ופלפל. אופציה חריפה - 1 ס"מ פלפל ירוק חריף. -

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 10 מתוך 11

*אם אין מעבד מזון - חוצים כל עגבנייה לשניים ומגרדים כל חצי עגבנייה בפומפייה דקה (כשהחלק החתוך מוצמד לפומפייה), קוצצים היטב את הבזיליקום, מוסיפים לעגבנייה המגורדת, יחד עם יתר המרכיבים, מתבלים במלח פלפל ומערבבים.

מקלות פיצה עם דיפ סלסה מרענן

שלב 11 מתוך 11

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • חברים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • גבינות
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מנה ראשונה
  • מוצרי מאפה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לפיצה
  • על בסיס עגבניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מקלות לחם עם שומשום וזעתר

    מקלות לחם עם שומשום וזעתר

    70 דקות בינוני
  • כיפה של אורז עם מקלות שקדים קריספיים

    כיפה של אורז עם מקלות שקדים קריספיים

    30 דקות קל
  • קבב על מקלות קינמון

    קבב על מקלות קינמון

    90 דקות קל
  • מקלות לחם במילוי גבינות, זיתים ובצל

    מקלות לחם במילוי גבינות, זיתים ובצל

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים