דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מקרון שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מקרון שוקולד

מקרון שוקולד

(0)
55 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עם המתכון הזה של מיקי שמו, כל אחד יכול להכין מקרונים.

רכיבים

מנות 45

המתכון הזה נוצר עבור 45 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
חלמון
0.33  כוס
סוכר לבן
380  גרם
אבקת סוכר
40  גרם
קקאו
200  גרם
קמח שקדים
100  גרם
שוקולד מריר
0.5  כוס
שמנת מתוקה
1  כף
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים חלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך דקה אחת במהירות גבוהה, עד קבלת קצף רך ולא יציב מידי (מרקם של "קצף גילוח").
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים בעזרת מסננת את החומרים היבשים (אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו), בקערה נפרדת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקפלים אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, בעזרת מרית/לקקן, עד קבלת תערובת תפוחה וסמיכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים נייר אפייה ע"ג תבנית אפייה ומזלפים בעזרת שק זילוף את התערובת, לעיגולים קטנים. 9*10, סה"כ 90 עוגיות בתבנית.
  • שלב 5

    15 דקות
    אופים בטמפ' של 160 מעלות, כ-15 דקות. מקררים לטמפ' החדר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את המילוי: מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד ומוסיפים את האינסטנט פודינג וניל, ומערבבים.
  • שלב 7

    0 דקות
    משאירים מחוץ למקרר למשך כשעה, או עד התקשות חלקית של השוקולד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מרכיבים את המנה: הופכים 1/2 מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי. מכסים בשארית העוגיות הנותרות. שומרים בכלי אטום, מחוץ למקרר.
מקרון שוקולד

שלב 1 מתוך 8

מקציפים חלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך דקה אחת במהירות גבוהה, עד קבלת קצף רך ולא יציב מידי (מרקם של "קצף גילוח").

מקרון שוקולד

שלב 2 מתוך 8

מנפים בעזרת מסננת את החומרים היבשים (אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו), בקערה נפרדת.

מקרון שוקולד

שלב 3 מתוך 8

מקפלים אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, בעזרת מרית/לקקן, עד קבלת תערובת תפוחה וסמיכה.

מקרון שוקולד

שלב 4 מתוך 8

מניחים נייר אפייה ע"ג תבנית אפייה ומזלפים בעזרת שק זילוף את התערובת, לעיגולים קטנים. 9*10, סה"כ 90 עוגיות בתבנית.

מקרון שוקולד

שלב 5 מתוך 8

אופים בטמפ' של 160 מעלות, כ-15 דקות. מקררים לטמפ' החדר.

מקרון שוקולד

שלב 6 מתוך 8

מכינים את המילוי: מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד ומוסיפים את האינסטנט פודינג וניל, ומערבבים.

מקרון שוקולד

שלב 7 מתוך 8

משאירים מחוץ למקרר למשך כשעה, או עד התקשות חלקית של השוקולד.

מקרון שוקולד

שלב 8 מתוך 8

מרכיבים את המנה: הופכים 1/2 מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי. מכסים בשארית העוגיות הנותרות. שומרים בכלי אטום, מחוץ למקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מקרון שקדים ואבקת סוכר חום

    מקרון שקדים ואבקת סוכר חום

    37 דקות בינוני
  • עוגיות מקרון בשחור לבן

    עוגיות מקרון בשחור לבן

    210 דקות בינוני
  • מיני סופגניות אשל במלית מקרון פטל

    מיני סופגניות אשל במלית מקרון פטל

    30 דקות קל
  • מוצ'י מקרון פטל

    מוצ'י מקרון פטל

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים