מסננים (עם מסננת צפופה) לתוך קערה את המוצרים היבשים: אבקת סוכר, נס קפה ושקדים.
שלב 2
0 דקות
מקציפים את החלבונים במהירות בינונית. ברגע שיש מעט בועות מוסיפים באטיות את 3/4 כוס הסוכר (לא להגביר את מהירות המיקסר). מקציפים עד לקבלת קרם מבריק אך לא קשה, כמו שמנת רכה.
שלב 3
0 דקות
מפסיקים את פעולת ההקצפה ומוסיפים 2 כפות מתערובת היבשים לקצף. מערבבים עם מרית/לקקן עד שהתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
ממשיכים להוסיף בכל פעם 2 כפות מתערובת היבשים, ומערבבים בעדינות עד שכל המסה אחידה (מתקבל קרם לא אוורירי ולא דליל).
שלב 5
0 דקות
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול, מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומזלפים עיגולים קטנים, מניחים בצד ל-30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מחממים תנור ל-150 מעלות ואופים כ-12 דקות. מוצאים ומקררים.
שלב 7
0 דקות
ממיסים בנפרד את מצרכי המלית (שוקולד לבן ושוקולד חלב) - שמנת ושוקולד. מורחים בעדינות על כל מקרון ומהדקים את שני הצדדים כמו כריך.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0