דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרמומה - מטבוחה מטוניס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרמומה - מטבוחה מטוניס

מרמומה - מטבוחה מטוניס

(0)
140 דקות
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
הגרסה הטונסאית למטבוחה המוכרת. והיא מוצלחת לא פחות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
פלפל אדום
1 
פלפל ירוק
6 
עגבנייה בשלות ואדומות
0  לפי הטעם
פלפל חריף
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
0  לפי הטעם
שום פרוסות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את העגבניות לריבועים ומניחים בסיר קטן. אפשר גם לחלוט את העגבניות, ולקלף את קליפתן אך זהו לא שלב הכרחי.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הגמבות לריבועים ומניחים על העגבניות. אם אוהבים חריף, זה השלב שבו פורסים את הפלפל הירוק החריף לטבעות, ומוסיפים יחד עם הגמבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים גם את העגבניות המרוסקות על גבי הפלפלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערה קטנה נפרדת מכינים תערובת: שמן, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ושום. מערבבים היטב. בעזרת כף, מפזרים את התערובת בצורה אחידה בסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מדליקים את אש קטנה, ומכסים את הסיר. לא להוסיף מים במהלך הבישול. הירקות מפרישים המון נוזלים.
  • שלב 6

    0 דקות
    משך הבישול הוא לפחות שעתיים. מדי חצי שעה אפשר לבדוק שהתחתית לא נשרפת (במיוחד כאשר משתמשים בסיר עם תחתית דקה), ולתת ערבוב קטן (בעיקרון, אין צורך לערבב יותר מדי).
מרמומה - מטבוחה מטוניס

שלב 1 מתוך 6

חותכים את העגבניות לריבועים ומניחים בסיר קטן. אפשר גם לחלוט את העגבניות, ולקלף את קליפתן אך זהו לא שלב הכרחי.

מרמומה - מטבוחה מטוניס

שלב 2 מתוך 6

חותכים את הגמבות לריבועים ומניחים על העגבניות. אם אוהבים חריף, זה השלב שבו פורסים את הפלפל הירוק החריף לטבעות, ומוסיפים יחד עם הגמבה.

מרמומה - מטבוחה מטוניס

שלב 3 מתוך 6

יוצקים גם את העגבניות המרוסקות על גבי הפלפלים.

מרמומה - מטבוחה מטוניס

שלב 4 מתוך 6

בקערה קטנה נפרדת מכינים תערובת: שמן, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ושום. מערבבים היטב. בעזרת כף, מפזרים את התערובת בצורה אחידה בסיר.

מרמומה - מטבוחה מטוניס

שלב 5 מתוך 6

מדליקים את אש קטנה, ומכסים את הסיר. לא להוסיף מים במהלך הבישול. הירקות מפרישים המון נוזלים.

מרמומה - מטבוחה מטוניס

שלב 6 מתוך 6

משך הבישול הוא לפחות שעתיים. מדי חצי שעה אפשר לבדוק שהתחתית לא נשרפת (במיוחד כאשר משתמשים בסיר עם תחתית דקה), ולתת ערבוב קטן (בעיקרון, אין צורך לערבב יותר מדי).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • חגיגה
  • פליאו
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים לשבת
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט מרמומה טוניסאי

    סלט מרמומה טוניסאי

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים