דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרנג שוקולד ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרנג שוקולד ואגוזים

מרנג שוקולד ואגוזים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אור לין
קינוח מהודר של מרנג ושוקולד בשני צבעים, ללא קמח, מצוין לפסח ואלו שלא אוכלים גלוטן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
חלבון ביצה
1  כוס
סוכר לבן
100  גרם
אגוזי מלך
75  גרם
אגוזי לוז קלויים, גרוסים
110  גרם
אבקת סוכר
1  מיכל
שמנת מתוקה
70  גרם
שוקולד חלב מומס
1  כפית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  מיכלים
שמנת מתוקה
150  גרם
שוקולד לבן מומס
2  כפיות
פודינג אינסטנט בטעם וניל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
  • שלב 2

    1 דקות
    מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים, באותה הכמות והאופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים שני עיגולים בקוטר תבנית האפייה (24 ס"מ).
  • שלב 4

    120 דקות
    אופים במשך 120 דקות בטמפ' של 110 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם יציב, ומקפלים פנימה את השוקולד החלב המומס.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממלאים עד שליש מגובה תבנית האפייה ומניחים מעל מרנג אגוזים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקציפים את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.
  • שלב 9

    0 דקות
    ממלאים בשכבת קרם מעל המרנג.
  • שלב 10

    0 דקות
    מניחים מרנג אגוזים נוסף מעל קרם השוקולד הלבן ומניחים מעל המרנג.
  • שלב 11

    0 דקות
    ממלאים בקרם שנותר עד שיא גובה התבנית.
  • שלב 12

    0 דקות
    אבקת קקאו מנופה, מעל ציפוי של קרם שוקולד ביחס של 100 גר' שוקולד מריר וחצי כוס שמנת מתוקה.
מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 1 מתוך 12

מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 2 מתוך 12

מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים. *ניתן להמיר את האגוזים בשקדים, באותה הכמות והאופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 3 מתוך 12

יוצרים שני עיגולים בקוטר תבנית האפייה (24 ס"מ).

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 4 מתוך 12

אופים במשך 120 דקות בטמפ' של 110 מעלות.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 5 מתוך 12

מקציפים את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם יציב, ומקפלים פנימה את השוקולד החלב המומס.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 6 מתוך 12

ממלאים עד שליש מגובה תבנית האפייה ומניחים מעל מרנג אגוזים.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 7 מתוך 12

מקציפים את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 8 מתוך 12

מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 9 מתוך 12

ממלאים בשכבת קרם מעל המרנג.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 10 מתוך 12

מניחים מרנג אגוזים נוסף מעל קרם השוקולד הלבן ומניחים מעל המרנג.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 11 מתוך 12

ממלאים בקרם שנותר עד שיא גובה התבנית.

מרנג שוקולד ואגוזים

שלב 12 מתוך 12

אבקת קקאו מנופה, מעל ציפוי של קרם שוקולד ביחס של 100 גר' שוקולד מריר וחצי כוס שמנת מתוקה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ריבועי ריבה עם מרנג פקאן

    ריבועי ריבה עם מרנג פקאן

    45 דקות בינוני
  • עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת

    עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת

    210 דקות מאתגר
  • נשיקות מרנג קפה

    נשיקות מרנג קפה

    310 דקות בינוני
  • עוגת גבינה בציפוי מרנג רך

    עוגת גבינה בציפוי מרנג רך

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים