אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת עוגה מדהימה שתרשים כל סועד באשר הוא 5.28947 דירוג ממוצע: 2.5 (38) אסתר דולב נבחרת הבשלנים קשה12 מצרכים 3:30 שעות הכנה 1 . מניחים על הכיריים סיר קטן עם מעט מים ומרתיחים. 2 . להניח מעל המים הרותחים את קערת המיקסר (ללא שנוצר מגע בינה לבין המים הרותחים, אלא רק עם האדים). לשים בקערה את החלבונים עם הסוכר. 3 . לערבב את החלבונים עם הסוכר מעל המים הרותחים כ-3 דקות או עד שהחלבונים חמימים מעט והסוכר נמס. 4 . להעביר את הקערה עם החלבונים החמימים למיקסר ולהקציף היטב כ 10 דקות עד קבלת קצף יציב ומבריק. 5 . לחמם את התנור ל-100 מעלות, לרפד תבנית אפיה בנייר פרגמנט ולסמן עליו עם עיפרון עיגול בעזרת תחתית של תבנית מס 6 . להעביר את הקצף לשק זילוף עם צנתר משונן ולצייר בעזרתו שבלול קצף על פני כל שטח התחתית שציירנו. 7 . ליצור בעזרת הקצף גם שוליים לתחתית בגובה 1 ס"מ. 8 . ביתר הקצף שנשאר בשק הזילוף ליצור עיגולים קטנים של קצף (כמו בתמונה). 9 . מכניסים לתנור ואופים בחום של 100 מעלות כ-180דקות. 10 . לערבב את הג'לטין בכוס זכוכית קטנה עם 3 כפות מים קרים, מערבבים כ-5 דקות. 11 . להכניס למיקרו ל-10 שניות ולערבב היטב. 12 . לשים את מיץ הלימון עם הסוכר והחלמונים על אש קטנה ולבשל תוך ערבוב עד סף רתיחה ועד שמסמיך מעט. 13 . להוסיף את הג'לטין המומס אל החלמונים שעל האש ולערבב היטב. 14 . לסנן את החלמונים לתוך קערה ולצנן לטמפרטורת החדר. 15 . להוסיף את קצף הביצים בתנועת קיפול לתוך החלמונים ולאחר מכן את השמנת המוקצפת ולערבב קלות בתנועת קיפול. 16 . להניח את בסיס המרנג בתוך תבנית אפייה מס 26 ולהדק את שולי התבנית, לשפוך את קרם הלימון מעל המרנג ולהכניס למקפיא ל-180 דקות לפחות (רצוי ללילה). 17 . להקציף היטב את כל החומרים עד קבלת קצף יציב. 18 . להוציא את העוגה מהמקפיא למרוח עליה את הקצפת. 19 . לסדר מעל את כדורי המרנג ולהחזיר למקפיא ל3 שעות לפחות. 20 . להגשה: להסיר את מסגרת התבנית, להניח על צלחת הגשה יפה, לקשט עם פירות אדומים מעל, כמו תותי שדה או פירות יער. רשימת המצרכים (8 מנות)5 חלבונים 1.25 כוסות סוכר 0.5 כוס מיץ לימון 4 חלמונים 0.75 כוס סוכר 2 כפיות ג'לטין 2 חלבונים 0.5 מיכל שמנת מתוקה 1 מיכל שמנת מתוקה 0.5 כוס חלב 2 כפות סוכר 2 כפות אינסטנט פודינג וניל אסם ציוד נדרש תבנית 26 שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב1 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב2 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב3 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב4 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 2.5 (38) קטגוריות עוגת רושם עוגות כלליות עוגות פירות מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רולדת באונטי ללא גלוטן וכשרה לפסח רולדת באונטי ללא גלוטן וכשרה לפסח רויטל אמיר נבחרת הבשלנים 6.91066 דירוג ממוצע: 3.5 (347) 18 מצרכיםבינוני 1:20 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת קומות עם קציפת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח עוגת קומות עם קציפת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח רויטל אמיר נבחרת הבשלנים 5.89286 דירוג ממוצע: 3 (28) 7 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת נפוליאון - קרם שניט עוגת נפוליאון - קרם שניט מערכת בישולים 7.2562 דירוג ממוצע: 3.5 (121) 12 מצרכיםקשה 2:00 שעות תגובות והערות
רולדת באונטי ללא גלוטן וכשרה לפסח רויטל אמיר נבחרת הבשלנים 6.91066 דירוג ממוצע: 3.5 (347) 18 מצרכיםבינוני 1:20 שעות
עוגת קומות עם קציפת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח רויטל אמיר נבחרת הבשלנים 5.89286 דירוג ממוצע: 3 (28) 7 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
תגובות והערות