המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את הסוכר בסיר יחד עם המים ולבשל על אש נמוכה עד שהסוכר יימס.
להגביר את האש ולהוסיף מיץ לימון ולבשל עד שיתקבל סירופ. איך בודקים אם הסירופ סמיך:לצקת טיפה אחת מהסירופ לקערית מים קרים אם הטיפה שומרת על הצורה ואינה מתפשטת במים - הסירופ מוכן.
להסיר מהאש, להוסיף את השקדים ולערבב בכף עץ כ-10 דקות עד שהתערובת מוכנה.
ליצור כדורים מהתערובת, לשים במנג'טים עד שייתבשו ולאחסן בצנצנת סגורה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0