דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרציפן בנוסח בולגריה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרציפן בנוסח בולגריה

מרציפן בנוסח בולגריה

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: סוזי עמר
בא לכם להכין את המעדן המופלא הזה בבית? הכינו הרבה שקדים.נטול גלוטן וטבעי לחלוטין

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
שקדים טחונים
0.5  קילוגרם
סוכר לבן
1.5  כוסות
מים
2  כפות
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את הסוכר בסיר יחד עם המים ולבשל על אש נמוכה עד שהסוכר יימס.
  • שלב 2

    0 דקות
    להגביר את האש ולהוסיף מיץ לימון ולבשל עד שיתקבל סירופ. איך בודקים אם הסירופ סמיך:לצקת טיפה אחת מהסירופ לקערית מים קרים אם הטיפה שומרת על הצורה ואינה מתפשטת במים - הסירופ מוכן.
  • שלב 3

    0 דקות
    להסיר מהאש, להוסיף את השקדים ולערבב בכף עץ כ-10 דקות עד שהתערובת מוכנה.
  • שלב 4

    0 דקות
    ליצור כדורים מהתערובת, לשים במנג'טים עד שייתבשו ולאחסן בצנצנת סגורה.
מרציפן בנוסח בולגריה

שלב 1 מתוך 4

לשים את הסוכר בסיר יחד עם המים ולבשל על אש נמוכה עד שהסוכר יימס.

מרציפן בנוסח בולגריה

שלב 2 מתוך 4

להגביר את האש ולהוסיף מיץ לימון ולבשל עד שיתקבל סירופ. איך בודקים אם הסירופ סמיך:לצקת טיפה אחת מהסירופ לקערית מים קרים אם הטיפה שומרת על הצורה ואינה מתפשטת במים - הסירופ מוכן.

מרציפן בנוסח בולגריה

שלב 3 מתוך 4

להסיר מהאש, להוסיף את השקדים ולערבב בכף עץ כ-10 דקות עד שהתערובת מוכנה.

מרציפן בנוסח בולגריה

שלב 4 מתוך 4

ליצור כדורים מהתערובת, לשים במנג'טים עד שייתבשו ולאחסן בצנצנת סגורה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • ריבועי מרציפן למימונה

    ריבועי מרציפן למימונה

    20 דקות קל
  • עוגיות מרציפן עם אגוזי מלך למימונה

    עוגיות מרציפן עם אגוזי מלך למימונה

    20 דקות קל
  • פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

    פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים