המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים בצק רבוך: ממיסים בסיר על הגז 170 גרם חמאה, להוסיף כוס סוכר ואת הקמח ולערבב לתערובת אחידה. להוריד מהגז, לקרר מעט ולהוסיף ביצה. לערבב לבצק רך ונעים למגע.
לשטח 3/4 מהבצק על תבנית פאי בקוטר 26, את הבצק הנותר להניח במקפיא לעשר דקות התייצבות.
מכינים מילוי: לקלף 5-6 תפוחי גרנד סמיט ירוקים ולחתוך לרבעים.
לחמם במחבת 30 גרם חמאה שנותרה + תפוחים+ 3 כפות סוכר+ אגוזי מלך + קינמון במשך כ-6 דקות לערך עד שהתפוחים מרככים מעט.
להניח את מילוי על גבי הבצק. לגרד למעלה מרציפן גולמי (עדיף איכותי).
לגרד בפומפייה את יתרת הבצק שנותרה במקפיא.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0