דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליבי
עוגה מענגת לארוחות חגיגיות בשילוב טעמים משגע. כזו שלא תפסיקו ליישר וליישר...

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה
1  כוס
סוכר לבן
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה
1  כפית
קינמון טחון
3  כפות
סוכר לבן
0  לפי הטעם
מרציפן
5 
תפוח עץ גרנד סמיט ירוקים
50  גרם
אגוזי מלך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים בצק רבוך: ממיסים בסיר על הגז 170 גרם חמאה, להוסיף כוס סוכר ואת הקמח ולערבב לתערובת אחידה. להוריד מהגז, לקרר מעט ולהוסיף ביצה. לערבב לבצק רך ונעים למגע.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשטח 3/4 מהבצק על תבנית פאי בקוטר 26, את הבצק הנותר להניח במקפיא לעשר דקות התייצבות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים מילוי: לקלף 5-6 תפוחי גרנד סמיט ירוקים ולחתוך לרבעים.
  • שלב 4

    6 דקות
    לחמם במחבת 30 גרם חמאה שנותרה + תפוחים+ 3 כפות סוכר+ אגוזי מלך + קינמון במשך כ-6 דקות לערך עד שהתפוחים מרככים מעט.
  • שלב 5

    0 דקות
    להניח את מילוי על גבי הבצק. לגרד למעלה מרציפן גולמי (עדיף איכותי).
  • שלב 6

    0 דקות
    לגרד בפומפייה את יתרת הבצק שנותרה במקפיא.
  • שלב 7

    45 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.
פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

שלב 1 מתוך 7

מכינים בצק רבוך: ממיסים בסיר על הגז 170 גרם חמאה, להוסיף כוס סוכר ואת הקמח ולערבב לתערובת אחידה. להוריד מהגז, לקרר מעט ולהוסיף ביצה. לערבב לבצק רך ונעים למגע.

פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

שלב 2 מתוך 7

לשטח 3/4 מהבצק על תבנית פאי בקוטר 26, את הבצק הנותר להניח במקפיא לעשר דקות התייצבות.

פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

שלב 3 מתוך 7

מכינים מילוי: לקלף 5-6 תפוחי גרנד סמיט ירוקים ולחתוך לרבעים.

פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

שלב 4 מתוך 7

לחמם במחבת 30 גרם חמאה שנותרה + תפוחים+ 3 כפות סוכר+ אגוזי מלך + קינמון במשך כ-6 דקות לערך עד שהתפוחים מרככים מעט.

פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

שלב 5 מתוך 7

להניח את מילוי על גבי הבצק. לגרד למעלה מרציפן גולמי (עדיף איכותי).

פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

שלב 6 מתוך 7

לגרד בפומפייה את יתרת הבצק שנותרה במקפיא.

פאי תפוחים ומרציפן ב-10 דקות

שלב 7 מתוך 7

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים