דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק סיני עם אטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק סיני עם אטריות

מרק סיני עם אטריות

(0)
90 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מרק סיני עם אטריות - המרק הזה כל כך מהמם, שהרבה אנשים שמכירים אותו מכפילים את הכמויות מראש

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  ליטר
מים
0.5  קילוגרם
חזה עוף (כנפיים גרונות וכיו"ב)
4 
בצל ירוק (לבן וירוק)
5  סנטימטר
ג'ינג'ר בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ
0.25  כוס
יין לבן יבש
2 
פלפל
1  כפית
מלח
0.5 
גזר חתוך לגפרורים
1  ענף
סלרי חתוך לגפרורים
0.5 
פלפל ירוק חתוך לרצועות
50  גרם
פטריות שמפיניון (אפשר להוסיף גם מעט פוריצ´יני)
1.5  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.33  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.33  כפית
שמן שומשום
1 
בצל ירוק קצוץ לרצועות באורך 2 ס"מ
3  גבעולים
כוסברה (עלים בלבד)
200  גרם
פסטה אסם ספגטי 8 חצויים ומבושלים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכניס את העוף, המלח והפלפל לסיר עם מים קרים ולהביא לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להסיר קצף ולבשל על אש קטנה כשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את הבצל הירוק, הזנגביל והיין ולהמשיך לבשל עוד 45 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    לסנן דרך בד סינון. לצנן במקרר למשך הלילה ולהסיר שומן.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחמם את הציר ולהוסיף סלרי, פלפל ירוק, גזר ופטריות להביא לרתיחה ולבשל כ- 10 דק'.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף את רוטב הסויה והפפריקה החריפה ולבשל עוד מספר דקות. להוסיף מלח לפי הטעם.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקרר את המרק במשך כ- 20 דקות ללא מכסה ולהוסיף את שמן השומשום, הכוסברה והבצל הירוק.
  • שלב 8

    0 דקות
    לחמם את כמות המרק הדרושה, להוסיף את הספגטיני ולתת להם להתבשל במשך 2 דק' במרק.
מרק סיני עם אטריות

שלב 1 מתוך 8

להכניס את העוף, המלח והפלפל לסיר עם מים קרים ולהביא לרתיחה.

מרק סיני עם אטריות

שלב 2 מתוך 8

להסיר קצף ולבשל על אש קטנה כשעה.

מרק סיני עם אטריות

שלב 3 מתוך 8

להוסיף את הבצל הירוק, הזנגביל והיין ולהמשיך לבשל עוד 45 דק'.

מרק סיני עם אטריות

שלב 4 מתוך 8

לסנן דרך בד סינון. לצנן במקרר למשך הלילה ולהסיר שומן.

מרק סיני עם אטריות

שלב 5 מתוך 8

לחמם את הציר ולהוסיף סלרי, פלפל ירוק, גזר ופטריות להביא לרתיחה ולבשל כ- 10 דק'.

מרק סיני עם אטריות

שלב 6 מתוך 8

להוסיף את רוטב הסויה והפפריקה החריפה ולבשל עוד מספר דקות. להוסיף מלח לפי הטעם.

מרק סיני עם אטריות

שלב 7 מתוך 8

לקרר את המרק במשך כ- 20 דקות ללא מכסה ולהוסיף את שמן השומשום, הכוסברה והבצל הירוק.

מרק סיני עם אטריות

שלב 8 מתוך 8

לחמם את כמות המרק הדרושה, להוסיף את הספגטיני ולתת להם להתבשל במשך 2 דק' במרק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים