דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אלבונדיגס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אלבונדיגס

מרק אלבונדיגס

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב למרק תפוחי אדמה עם קציצות בשר מהמטבח הספרדי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה
4  כפות
שמן זית
2  ליטר
מים
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2 
לימון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  פרוסה
לחם לבן
1  זר
פטרוזיליה
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
1 
ביצה
1 
חלמון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מביאים לרתיחה את השמן, המים, אבקת המרק ומיץ מלימון אחד. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות ומוסיפים פנימה.
  • שלב 2

    0 דקות
    עד שהמרק ירתח, יוצרים את הקציצות: מערבבים את הבשר הטחון, ביצה אחת, מלח, חצי מהפטרוזיליה והרבה פלפל שחור יחד עם הלחם (שאותו מרטיבים, סוחטים ומגררים על פומפייה). יוצרים קציצות עגולות בגודל כדורי פינג פונג.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהמרק רותח היטב, מכניסים פנימה את הקציצות אחת אחרי השנייה. מקפידים שהמרק ירתח היטב כל העת.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשכל הקציצות בפנים מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין עד שתפוחי האדמה רכים (כעשרים וחמש דקות.)
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים מהאש. טורפים את חלמון הביצה עם מיץ הלימון הנותר ובוחשים לתוך המרק, שיהפוך לעכור. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים עוד מעט.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים כך ואפשר להוסיף לכל צלחת גם כף או שתיים של אורז לבן מבושל.
מרק אלבונדיגס

שלב 1 מתוך 6

מביאים לרתיחה את השמן, המים, אבקת המרק ומיץ מלימון אחד. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות ומוסיפים פנימה.

מרק אלבונדיגס

שלב 2 מתוך 6

עד שהמרק ירתח, יוצרים את הקציצות: מערבבים את הבשר הטחון, ביצה אחת, מלח, חצי מהפטרוזיליה והרבה פלפל שחור יחד עם הלחם (שאותו מרטיבים, סוחטים ומגררים על פומפייה). יוצרים קציצות עגולות בגודל כדורי פינג פונג.

מרק אלבונדיגס

שלב 3 מתוך 6

כשהמרק רותח היטב, מכניסים פנימה את הקציצות אחת אחרי השנייה. מקפידים שהמרק ירתח היטב כל העת.

מרק אלבונדיגס

שלב 4 מתוך 6

כשכל הקציצות בפנים מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין עד שתפוחי האדמה רכים (כעשרים וחמש דקות.)

מרק אלבונדיגס

שלב 5 מתוך 6

מסירים מהאש. טורפים את חלמון הביצה עם מיץ הלימון הנותר ובוחשים לתוך המרק, שיהפוך לעכור. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים עוד מעט.

מרק אלבונדיגס

שלב 6 מתוך 6

מגישים כך ואפשר להוסיף לכל צלחת גם כף או שתיים של אורז לבן מבושל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים