דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אפונה הולנדי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אפונה הולנדי

מרק אפונה הולנדי

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מרק אפונה עשיר, עם בשר אווז, שידוך קלאסי של טעמים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אפונה יבשה יבשה
750  גרם
כרעיים אווז מעושן, רצוי ירכיים
10  כוסות
מים
1  גבעול
סלרי קצוץ עם העלים
1 
גזר חתוך לקוביות
1 
בצל חתוך לקוביות
1 
כרישה גדולה שטופה היטב ופרוסה
1 
תפוח אדמה חתוך לקוביות
1  זר
קבנוס פרוס לעיגולים
1  זר
פטרוזיליה לעיטור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בוררים את האפונה ומשרים במים לכמה שעות, או למשך הלילה.
  • שלב 2

    60 דקות
    שמים את הבשר, האפונה המסוננת, המים, הסלרי, הגזר והבצל בסיר גדול. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 60 דקות, עד לרתיחה או עד שהאפונה מתרככת.
  • שלב 3

    30 דקות
    מוסיפים את הכרישה ותפוח האדמה, ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את בשר האווז מן הסיר, מפרידים את הבשר מהעצמות. את הבשר קוצצים ומחזירים לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצננים מעט. מעבדים בבלנדר לתערובת חלקה. מעבירים את התערובת דרך מסננת. מחזירים את הנוזל לסיר ומחממים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעטרים בפרוסות קבנוס ופטרוזיליה, אופציה להגשה: להגיש עם לחם. בתיאבון!
מרק אפונה הולנדי

שלב 1 מתוך 6

בוררים את האפונה ומשרים במים לכמה שעות, או למשך הלילה.

מרק אפונה הולנדי

שלב 2 מתוך 6

שמים את הבשר, האפונה המסוננת, המים, הסלרי, הגזר והבצל בסיר גדול. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 60 דקות, עד לרתיחה או עד שהאפונה מתרככת.

מרק אפונה הולנדי

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הכרישה ותפוח האדמה, ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.

מרק אפונה הולנדי

שלב 4 מתוך 6

מוציאים את בשר האווז מן הסיר, מפרידים את הבשר מהעצמות. את הבשר קוצצים ומחזירים לסיר.

מרק אפונה הולנדי

שלב 5 מתוך 6

מצננים מעט. מעבדים בבלנדר לתערובת חלקה. מעבירים את התערובת דרך מסננת. מחזירים את הנוזל לסיר ומחממים היטב.

מרק אפונה הולנדי

שלב 6 מתוך 6

מעטרים בפרוסות קבנוס ופטרוזיליה, אופציה להגשה: להגיש עם לחם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • קטניות
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים