דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אפונה כפרי בטעם מעושן עם קרוטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אפונה כפרי בטעם מעושן עם קרוטונים

מרק אפונה כפרי בטעם מעושן עם קרוטונים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מרק נזיד אפונה עשיר שמבשלים עם עצמות בקר ירקות שורש ותבלינים. מטגנים לחם לקרוטונים ומגישים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
אפונה
8  כוסות
מים
150  גרם
מח עצם מעושנות
2 
גזרים חתוך לקוביות
1 
בצל גדול, חתוך לקוביות
1  כפית
כורכום
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח גס
3  שיני
שום כתושות
2  פרוסות
לחם חתוכות לקוביות
3  טיפות
שמן קנולה לטיגון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים לסיר גדול מים, מוסיפים את האפונה, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים ללהבה בינונית, וממשיכים לבשל במשך מספר דקות. ומסירים את הקצף שהצטבר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את העצמות המעושנות, וכן את קוביות הגזר והבצל. מתבלים בכורכום, אבקת מרק עוף אסם, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, אם מצטבר קצף מוציאים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים עד כשהאפונה הופכת לרכה, עד רמה של מחית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את השום, טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק סמיך מידי, אפשר לדלל במים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורידים את הסיר מהכיריים. מוציאים מהסיר את העצמות המעושנות, ומעבדים את המרק עם מעבד מוט ידני ב-2-3 פולסים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים למחבת גדולה עם מעט שמן חם את קוביות הלחם. מטגנים תוך כדי ערבוב, עד קבלת גוון זהוב. מורידים את המחבת מהכיריים.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את המרק לצלחת עמוקה. מוסיפים מעט קרוטונים ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים