המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האפונה במים עם הסודה לשתיה (לא חובה, רק במידה ורוצים לזרז את תהליך הריכוך).
בינתיים לטגן במחבת את הפטרוזליה, השום, העריסה, הכמון ומרק העוף. לאחר מכן לשפוך את הבלילה לתוך המרק.
להמשיך להרתיח כ-60 דקות על אש בינונית, עד לריכוך מלא של האפונה.
ניתן לפזר מעט שמן זית מעל ולהגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1