דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מרק מפנק עם פתיתים, מושלם לערב קריר, בטעמי קרם קוקוס

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ארטישוק ירושלמי מקולף
5 
גזר חתוכים לקוביות
1 
בצל חתוך לקוביות
1  כוס
פתיתים אפויים קוסקוס
2  כפות
שמן קנולה
1  כפית
סוכר לבן
1  פחית
קרם קוקוס
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בתבנית אפייה את הארטישוק, הגזר והבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזלפים מעל את השמן, מוסיפים סוכר, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    צולים בטמפרטורה של 200 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הירקות הצלויים לסיר, מוסיפים את קרם הקוקוס ומים עד לכיסוי מלא מבשלים במשך 20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים בבלנדר עם הנוזלים, מביאים למרקם רצוי של מרק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מבשלים את הפתיתים פלוס ירקות עם הנוזלים הנותרים או המרק עד לריכוך.
  • שלב 7

    0 דקות
    צילום: דניאל לילה
מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

שלב 1 מתוך 7

מניחים בתבנית אפייה את הארטישוק, הגזר והבצל.

מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

שלב 2 מתוך 7

מזלפים מעל את השמן, מוסיפים סוכר, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד.

מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

שלב 3 מתוך 7

צולים בטמפרטורה של 200 מעלות.

מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

שלב 4 מתוך 7

מעבירים את הירקות הצלויים לסיר, מוסיפים את קרם הקוקוס ומים עד לכיסוי מלא מבשלים במשך 20 דקות.

מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

שלב 5 מתוך 7

טוחנים בבלנדר עם הנוזלים, מביאים למרקם רצוי של מרק.

מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

שלב 6 מתוך 7

מבשלים את הפתיתים פלוס ירקות עם הנוזלים הנותרים או המרק עד לריכוך.

מרק ארטישוק ירושלמי ופתיתים

שלב 7 מתוך 7

צילום: דניאל לילה

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים