דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בוכרי מסורתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בוכרי מסורתי

מרק בוכרי מסורתי

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מרק ירקות עשיר וטעים עם אופציה למרק בשרי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
עגבנייה
1.5  כוסות
גרגירי חומוס מושרים לילה במים חמים עם כפית סודה לשתייה
3  כפות
שמן זית
2 
בצל קצוצים
2 
סלק בינוניים חתוכים לקוביות
3 
גזר חתוכים לקוביות
1  גבעול
סלרי חתוך לקוביות
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל טחון טרי
0.5  קילוגרם
עגל דקות חתוך לקוביות (לא חובה)
3 
עצמות
1 
שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
0.5  זר
כוסברה
0.5  זר
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים היטב את החומוס, מקלפים ומבשלים בשפע מים על אש בינונית עד לריכוך. מסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    חולטים את העגבניות, מקלפים וחותכים לרבעים ומסלקים מיץ וגרעינים. טוחנים במעבד מזון למחית חלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את מחית העגבניות לתוך סיר גדול ומוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים. מבשלים על אש בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן זית בסיר שני ומזהיבים בצל. מוסיפים סלק, גזר וסלרי ומטגנים כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר נוסף וסוגרים את הבשר מכל צדדיו.
  • שלב 6

    20 דקות
    מוסיפים את הבשר (אם משתמשים), מח העצם והירקות המטוגנים למרק העגבניות. קושרים את צרורות הכוסברה והפטרוזיליה בחוט ומוסיפים לסיר. מוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים כ-20 דקות, או עד שהמרק מגיע לדרגת הסמיכות המועדפת.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הכוסברה והפטרוזיליה מהמרק. להגשה מפזרים כוסברה טרייה קצוצה.
מרק בוכרי מסורתי

שלב 1 מתוך 7

שוטפים היטב את החומוס, מקלפים ומבשלים בשפע מים על אש בינונית עד לריכוך. מסננים.

מרק בוכרי מסורתי

שלב 2 מתוך 7

חולטים את העגבניות, מקלפים וחותכים לרבעים ומסלקים מיץ וגרעינים. טוחנים במעבד מזון למחית חלקה.

מרק בוכרי מסורתי

שלב 3 מתוך 7

מסננים את מחית העגבניות לתוך סיר גדול ומוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים. מבשלים על אש בינונית.

מרק בוכרי מסורתי

שלב 4 מתוך 7

מחממים שמן זית בסיר שני ומזהיבים בצל. מוסיפים סלק, גזר וסלרי ומטגנים כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל.

מרק בוכרי מסורתי

שלב 5 מתוך 7

מחממים שמן בסיר נוסף וסוגרים את הבשר מכל צדדיו.

מרק בוכרי מסורתי

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים את הבשר (אם משתמשים), מח העצם והירקות המטוגנים למרק העגבניות. קושרים את צרורות הכוסברה והפטרוזיליה בחוט ומוסיפים לסיר. מוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים כ-20 דקות, או עד שהמרק מגיע לדרגת הסמיכות המועדפת.

מרק בוכרי מסורתי

שלב 7 מתוך 7

מוציאים את הכוסברה והפטרוזיליה מהמרק. להגשה מפזרים כוסברה טרייה קצוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • מקור החלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים