להרתיח מים בסיר יחד עם השמן והמלח, להוסיף תרד קצוץ ולבשל במשך 10 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את האורז השטוף ואת אבקת המרק, לערבב היטב עם כף עץ. להמשיך לערבב מידי פעם במשך רבע שעה ולבדוק אם האורז התרכך. אם לא, להמשיך לבשל עד ריכוך. ולהסיר מהאש.
שלב 4
0 דקות
לטרוף את הביצים בקערית ולהוסיף למרק החם. לערבב בעזרת מזלג לאט לאט עד שנוצרים גושים קטנים של ביצה.
שלב 5
0 דקות
להגיש חם ולסחוט מיץ לימון (למי שאוהב).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0