דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק במיה ועגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק במיה ועגבניות

מרק במיה ועגבניות

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שלומיתו
מרק עשיר של במיה ועגבניות צרובות, עם פרוסות חזה עוף רכות בטעמים לימוניים. ארוחה שלמה בצלחת מרק.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
עגבנייה חצויות
0.75  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
3 
בצל בינוניים, פרוסים דק
15  שיני
שום פרוסות דק
1 
פלפל אדום חריף
0.5 
פלפל אדום פרוס דק
1  שקית
במיה מופשרת
2  ליטר
ציר ירקות
1  זר
כוסברה
500  גרם
חזה עוף שלם ללא עצם
0  לפי הטעם
כמון טחון
1  כפית
כוסברה יבשה טחונה
1.5 
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חוצים את העגבניות ומניחים בתבנית יחד עם חצי כוס שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • שלב 2

    10 דקות
    מכניסים לתנור ל-10 דקות בחום של 220 מעלות.
  • שלב 3

    3 דקות
    מטגנים את השום והפלפל בשמן זית, עד שהשום מזהיב ומוסיפים את הבצלים, עגבניות ובמיה. ממשיכים לטגן כ-3 דקות.
  • שלב 4

    15 דקות
    מוסיפים את ציר העוף ואת הכוסברה וממשיכים לבשל במשך 15 דקות, או עד שהבמיה רכה במידה הרצויה.
  • שלב 5

    7 דקות
    מחממים רבע כוס שמן זית, מתבלים במלח ובכמון את חזה העוף, וצורבים אותו במשך כ-7 דקות או במידה הרצויה.
  • שלב 6

    0 דקות
    פורסים את חזה העוף לפרוסות ארוכות. מוזגים את המרק לצלחות הגשה, מוסיפים את פרוסות חזה העוף, סוחטים לימון מעל ומגישים.
מרק במיה ועגבניות

שלב 1 מתוך 6

חוצים את העגבניות ומניחים בתבנית יחד עם חצי כוס שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.

מרק במיה ועגבניות

שלב 2 מתוך 6

מכניסים לתנור ל-10 דקות בחום של 220 מעלות.

מרק במיה ועגבניות

שלב 3 מתוך 6

מטגנים את השום והפלפל בשמן זית, עד שהשום מזהיב ומוסיפים את הבצלים, עגבניות ובמיה. ממשיכים לטגן כ-3 דקות.

מרק במיה ועגבניות

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את ציר העוף ואת הכוסברה וממשיכים לבשל במשך 15 דקות, או עד שהבמיה רכה במידה הרצויה.

מרק במיה ועגבניות

שלב 5 מתוך 6

מחממים רבע כוס שמן זית, מתבלים במלח ובכמון את חזה העוף, וצורבים אותו במשך כ-7 דקות או במידה הרצויה.

מרק במיה ועגבניות

שלב 6 מתוך 6

פורסים את חזה העוף לפרוסות ארוכות. מוזגים את המרק לצלחות הגשה, מוסיפים את פרוסות חזה העוף, סוחטים לימון מעל ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים