המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את נתחי הטונה במסננת ויוצקים מים רותחים (אפשר גם לטבול במים רותחים), שוטפים מיד במים צוננים.
מערבבים בסיר בינוני את הדאשי, המלח ורוטב הסויה ומביאים לסף רתיחה.
מוסיפים את הטונה ומבשלים כשתי דקות, על סף רתיחה.
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומסירים מהאש.
יוצקים לקערות מרק, מפזרים מעל מתערובת שבעת התבלינים ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0