דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק ברוקולי בניחוח איטלקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
מרק קטיפתי מ-5 מרכיבים בלבד, בלי הרבה עבודה ועם הרבה פרמזן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  קילוגרם
ברוקולי קצוץ דק
1 
תפוח אדמה בינוני, חתוך לקוביות קטנות
4  כוסות
ציר ירקות
4  שיני
שום
1  כף
שמן זית
2  כפיות
פלפל לפי הטעם
150  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
2  כפיות
מלח
0.5  כפית
אגוז מוסקט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו. מוסיפים את השום, בוחשים מעט ומוסיפים את הברוקולי, תפוח האדמה וציר מרק העוף.
  • שלב 2

    20 דקות
    מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בעזרת מיקסר מוט מרסקים את כל תכולת המרק, עד לקבלת מרקם חלק למדי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים שלוש דקות נוספות ומגישים.
  • שלב 6

    0 דקות
    בעת ההגשה מפזרים מעל שכבה נדיבה של פרמזן
מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

שלב 1 מתוך 6

בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו. מוסיפים את השום, בוחשים מעט ומוסיפים את הברוקולי, תפוח האדמה וציר מרק העוף.

מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

שלב 2 מתוך 6

מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות.

מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

שלב 3 מתוך 6

בעזרת מיקסר מוט מרסקים את כל תכולת המרק, עד לקבלת מרקם חלק למדי.

מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.

מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

שלב 5 מתוך 6

מבשלים שלוש דקות נוספות ומגישים.

מרק ברוקולי בניחוח איטלקי

שלב 6 מתוך 6

בעת ההגשה מפזרים מעל שכבה נדיבה של פרמזן

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים