המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו. מוסיפים את השום, בוחשים מעט ומוסיפים את הברוקולי, תפוח האדמה וציר מרק העוף.
מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות.
בעזרת מיקסר מוט מרסקים את כל תכולת המרק, עד לקבלת מרקם חלק למדי.
מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים.
מבשלים שלוש דקות נוספות ומגישים.
בעת ההגשה מפזרים מעל שכבה נדיבה של פרמזן
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0