דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בשר וכרוב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בשר וכרוב

מרק בשר וכרוב

(1)
בינוני
מתכונאי/ת: תהילה שדה
מרק בשר טעים ומנחם

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר
3 
גזר
0.5  ראש
כרוב
2 
בצל
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כפית
פלפל אנגלי
4  שיני
שום
1  כפית
תימין
0.5  זר
פטרוזיליה
2  שקיות
אבקה להכנת רוטב צלי כשר לפסח
1  כפית
כמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    120 דקות
    שמים את הבשר בסיר גדול, מכסים במים ומבשלים עם מעט מלח במשך כ-120 דקות עד שהבשר מתרכך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבשר וחותכים לחתיכות בגודל ביס (שנכנס לכף מרק).
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים את הבשר לסיר, ומוסיפים את הגזר פרוס לעיגולים דקים, בצל פרוס וכרוב חתוך לרצועות או פיסות קטנות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפלפל האנגלי, קורנית, פטרוזיליה קצוצה, שום ותיבלונים ומתבלים במלח, פלפל וכמון לפי הטעם.
  • שלב 5

    30 דקות
    מבשלים עוד כ-30 דקות, ומגישים.
מרק בשר וכרוב

שלב 1 מתוך 5

שמים את הבשר בסיר גדול, מכסים במים ומבשלים עם מעט מלח במשך כ-120 דקות עד שהבשר מתרכך.

מרק בשר וכרוב

שלב 2 מתוך 5

מוציאים את הבשר וחותכים לחתיכות בגודל ביס (שנכנס לכף מרק).

מרק בשר וכרוב

שלב 3 מתוך 5

מחזירים את הבשר לסיר, ומוסיפים את הגזר פרוס לעיגולים דקים, בצל פרוס וכרוב חתוך לרצועות או פיסות קטנות.

מרק בשר וכרוב

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הפלפל האנגלי, קורנית, פטרוזיליה קצוצה, שום ותיבלונים ומתבלים במלח, פלפל וכמון לפי הטעם.

מרק בשר וכרוב

שלב 5 מתוך 5

מבשלים עוד כ-30 דקות, ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים