דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בשר תימני אותנטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בשר תימני אותנטי

מרק בשר תימני אותנטי

(0)
210 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון למנה תימנית מנצחת באדיבות הבאגסי ביסטרו בר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
2 
בצל חתוכים גס
0.25  זר
פטרוזיליה
0.25  זר
כוסברה
3 
עגבנייה מגורדות
2  שיני
שום
3 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות
1.5  כפות
חוויאג'
0.5  כפית
כורכום
0.5  כפית
כמון טחון
0.25  ליטר
ציר בקר
1  כף
כוסברה יבשה טחונה
1  כף
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

210 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר הרתיחה מוסיפים את הכתף בקר , צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג, הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ו- 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.
מרק בשר תימני אותנטי

שלב 1 מתוך 4

מטגנים בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה.

מרק בשר תימני אותנטי

שלב 2 מתוך 4

לאחר הרתיחה מוסיפים את הכתף בקר , צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה.

מרק בשר תימני אותנטי

שלב 3 מתוך 4

לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג, הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים.

מרק בשר תימני אותנטי

שלב 4 מתוך 4

לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ו- 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים