דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק גבינה חם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק גבינה חם

מרק גבינה חם

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
קלאסיקה שוויצרית בביצוע ישראלי - מרק גבינה סמיך וקרמי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה
1 
בצל קצוץ
2  כפות
קמח לבן
2  ליטר
מים
0.25  מיליליטר
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2 
ביצה
250  מיליליטר
יוגורט
250  ענפי
גבינת פטה / בולגרית
0  לפי הטעם
מלח
3  עלים
נענע רק העלים
3  כפות
פטרוזיליה קצוצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים בסיר מעל להבה נמוכה את החמאה ומטגנים את הבצל, עד שהוא נעשה שקוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה. מקפידים לא להגיע לגוון זהוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את המים ואת הציר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערה ביצים, יוגורט וגבינה. יוצקים לתוך המרק הרותח, מתבלים ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפני ההגשה מוסיפים את עשבי התיבול, יוצקים לצלחות, מקשטים בפלפל שחור גרוס ובפפריקה ומגישים. בתיאבון!
מרק גבינה חם

שלב 1 מתוך 5

ממיסים בסיר מעל להבה נמוכה את החמאה ומטגנים את הבצל, עד שהוא נעשה שקוף.

מרק גבינה חם

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה. מקפידים לא להגיע לגוון זהוב.

מרק גבינה חם

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את המים ואת הציר ומביאים לרתיחה.

מרק גבינה חם

שלב 4 מתוך 5

מערבבים בקערה ביצים, יוגורט וגבינה. יוצקים לתוך המרק הרותח, מתבלים ומערבבים.

מרק גבינה חם

שלב 5 מתוך 5

לפני ההגשה מוסיפים את עשבי התיבול, יוצקים לצלחות, מקשטים בפלפל שחור גרוס ובפפריקה ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים