דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק גולאש הונגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק גולאש הונגרי

מרק גולאש הונגרי

(0)
180 דקות
קל
מתכונאי/ת: טל לין
מרק גולאש עם בשר, תפוחי אדמה ושאר ירקות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  כוס
שמן קנולה
4 
בצל גדולים, קצוצים
3  שיני
שום כתושות
1 
פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 
פלפל אדום חתוך לקוביות
750  גרם
בשר בקר טחון טרי (צוואר, שריר), חתוך לקוביות
150  גרם
קבנוס יבש, פרוס
2 
עגבנייה קלופות וקצוצות
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור טחון טרי
0.25  כפית
קימל
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים צח
10  כוסות
מים
5 
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים בסיר גדול את השמן. מוסיפים את הבצל, השום והפלפלים ומאדים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
  • שלב 2

    10 דקות
    מוסיפים את הבשר, הקבנוס והעגבניות ומאדים 10 דקות.
  • שלב 3

    120 דקות
    מוסיפים את התבלינים והמרק הצח, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-120 דקות.
  • שלב 4

    30 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם. בתיאבון!
מרק גולאש הונגרי

שלב 1 מתוך 4

מחממים בסיר גדול את השמן. מוסיפים את הבצל, השום והפלפלים ומאדים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.

מרק גולאש הונגרי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הבשר, הקבנוס והעגבניות ומאדים 10 דקות.

מרק גולאש הונגרי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את התבלינים והמרק הצח, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-120 דקות.

מרק גולאש הונגרי

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים