דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק גזר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק גזר

מרק גזר

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מרק גזר מוקרם ועשיר בטעם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
גזר
1 
בצל גדול
60  גרם
חמאה
1  כף
קמח לבן
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים צח
0.75  כוס
שמנת מתוקה
1.5  כפות
מלח
0.5  כפית
פלפל
1  זר
עירית לעיטור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הגזרים וחותכים אותם לפרוסות דקות ביחד עם הבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול מחממים את החמאה, מוסיפים את הגזר והבצל, ומערבבים תוך בישול על אש קטנה עד שהבצל רך.
  • שלב 3

    25 דקות
    מוסיפים את הקמח ומערבבים. מסירים מהאש, מוסיפים את המרק, ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לאש ומבשלים על אש קטנה עד שהמרק רותח. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 25 דקות, או עד שהגזר רך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים למעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל ומחממים היטב תוך בחישה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים בעיטור עירית קצוצה. בתיאבון!
מרק גזר

שלב 1 מתוך 6

קולפים את הגזרים וחותכים אותם לפרוסות דקות ביחד עם הבצל.

מרק גזר

שלב 2 מתוך 6

בסיר גדול מחממים את החמאה, מוסיפים את הגזר והבצל, ומערבבים תוך בישול על אש קטנה עד שהבצל רך.

מרק גזר

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הקמח ומערבבים. מסירים מהאש, מוסיפים את המרק, ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לאש ומבשלים על אש קטנה עד שהמרק רותח. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 25 דקות, או עד שהגזר רך.

מרק גזר

שלב 4 מתוך 6

מעבירים למעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.

מרק גזר

שלב 5 מתוך 6

מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל ומחממים היטב תוך בחישה.

מרק גזר

שלב 6 מתוך 6

מגישים בעיטור עירית קצוצה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים