דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק דגים צרפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק דגים צרפתי

מרק דגים צרפתי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גורמה מהים: אל תוותרו על מרק דגים מלא טעמים, מרקמים והפעות. אם תשקיעו בדגים המומלצים כאן תוכלו ליהנות ממלוא הטעם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
שמן קנולה
1 
בצל קצוץ
1 
גזר קלוף ופרוס
2  עלים
עלה דפנה
3 
פלפל אנגלי
5  גבעולים
פטרוזיליה חתוכים
450  גרם
דג ים מנוקה
1  ראש
ראש לוקוס
1  שן
שום
5  כוסות
מים
0.5  כוס
יין לבן
1  טיפה
ערק
2  כפות
שמן קנולה
3  פרוסות
דג ים חתוכות לרצועות
3  שיני
שום חתוכות
3  גבעולים
סלרי פרוסים
1.5  כוסות
עגבנייה משומרות, קלופות ומרוסקות
0.5  כוס
יין לבן
1  קורט
פלפל שחור
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בשמן את הבצל עד תחילת הזהבה.
  • שלב 2

    20 דקות
    מוסיפים את כל שאר החומרים ומבשלים כ-20 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים ושומרים בצד את הנוזלים לחוד ואת התוכן לחוד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים קלות בשמן את רצועות הסול ואת השום. אגב בחישה זהירה, שלא לפרק את הדגים.
  • שלב 5

    3 דקות
    מוסיפים את הסלרי, העגבניות ואת היין, מתבלים ומבשלים כ- 3 דקות. מעבירים את הציר המסונן. מביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים בזהירות את בשר המושט או המוסר מן העצמות ומעבירים למרק.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לצלחות הגשה ומגישים חם. אפשר להגיש עם מעט פטרוזיליה קצוצה, לתבל בציפורן טחונה או בטימין. אפשר להוסיף כמה טיפות עראק.
מרק דגים צרפתי

שלב 1 מתוך 7

מטגנים בשמן את הבצל עד תחילת הזהבה.

מרק דגים צרפתי

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את כל שאר החומרים ומבשלים כ-20 דקות.

מרק דגים צרפתי

שלב 3 מתוך 7

מסננים ושומרים בצד את הנוזלים לחוד ואת התוכן לחוד.

מרק דגים צרפתי

שלב 4 מתוך 7

מטגנים קלות בשמן את רצועות הסול ואת השום. אגב בחישה זהירה, שלא לפרק את הדגים.

מרק דגים צרפתי

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הסלרי, העגבניות ואת היין, מתבלים ומבשלים כ- 3 דקות. מעבירים את הציר המסונן. מביאים לרתיחה.

מרק דגים צרפתי

שלב 6 מתוך 7

מסירים בזהירות את בשר המושט או המוסר מן העצמות ומעבירים למרק.

מרק דגים צרפתי

שלב 7 מתוך 7

מעבירים לצלחות הגשה ומגישים חם. אפשר להגיש עם מעט פטרוזיליה קצוצה, לתבל בציפורן טחונה או בטימין. אפשר להוסיף כמה טיפות עראק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים