דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חרירה מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חרירה מרוקאי

מרק חרירה מרוקאי

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מרק מלא בכל טוב שמתבשל לאט ומפזר ניחוחות נפלאים בכל הבית. ארוחת צהריים חורפית לכל המשפחה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  גבעולים
סלרי
1 
עגבנייה
2 
בצל
0.75  כוס
עדשים ירוקות מושרות ללילה
1  כוס
גרגירי חומוס מושרים ללילה
0.5  קילוגרם
בשר בקר רצוי קצת שומני
2 
עצמות
0.5  זר
פטרוזיליה
0.5  זר
כוסברה
1 
לימון סחוט
3  כפות
קמח לבן
0.5  כוס
מים
1  כוס
אטריות אורז
1  כפית
פלפל
1  כף
מלח
0.5  כפית
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    15 דקות
    חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לריבועים, ומניחים בסיר למרק. מאדים במשך כ-15 דקות על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את העדשים, החומוס, העצמות והבשר, ומתבלים. ממלאים מים כמעט עד סוף הסיר. מביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    120 דקות
    מנמיכים את האש, ומבשלים כ-120 דקות.
  • שלב 4

    15 דקות
    לאחר כשעתיים, מוסיפים את הכוסברה ואת הפטרוזיליה, ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הלימון הסחוט.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים היטב את הקמח עם חצי כוס מים עד שלא יהיו גושים, ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את האטריות. בתיאבון!
מרק חרירה מרוקאי

שלב 1 מתוך 7

חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לריבועים, ומניחים בסיר למרק. מאדים במשך כ-15 דקות על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב מתמיד.

מרק חרירה מרוקאי

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים לתערובת את העדשים, החומוס, העצמות והבשר, ומתבלים. ממלאים מים כמעט עד סוף הסיר. מביאים לרתיחה.

מרק חרירה מרוקאי

שלב 3 מתוך 7

מנמיכים את האש, ומבשלים כ-120 דקות.

מרק חרירה מרוקאי

שלב 4 מתוך 7

לאחר כשעתיים, מוסיפים את הכוסברה ואת הפטרוזיליה, ומבשלים כ-15 דקות נוספות.

מרק חרירה מרוקאי

שלב 5 מתוך 7

לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הלימון הסחוט.

מרק חרירה מרוקאי

שלב 6 מתוך 7

מערבבים היטב את הקמח עם חצי כוס מים עד שלא יהיו גושים, ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.

מרק חרירה מרוקאי

שלב 7 מתוך 7

מוסיפים את האטריות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ללא דגים
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים