דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חרירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חרירה

מרק חרירה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
מרק חרירה מרוקאי חמצמץ ואותנטי, ביתי ונהדר. עם בשר, עדשים, גרגירי חומוס והרבה ירוקים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
בשר בקר או עוף
1  כוס
עדשים שחורות
1  כוס
גרגירי חומוס שהושרה לילה מראש או קופסה חומוס
2 
עגבנייה
1  כף
רסק עגבניות
3  ענפי
סלרי קצוצים
1 
בצל גדול קצוץ דק
0.5  זר
כוסברה קצוצה דק
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה דק
1  כפית
כורכום
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
5  כפות
שמן קנולה
1  חבילה
אטריות ביצים דקות 200גרם
3  ליטר
מים
1  כף
קמח לבן מדולל במעט מים קרים
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר גדול יוצקים את השמן ולטגן את הבשר / עוף עד סגירה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף כורכום, כוסברה, פטרוזיליה, בצל , מלח, פלפל וסלרי, לערבב ולהמשיך לטגן כ -5 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים 1/4 כוס מים ומערבבים .יוצקים את המים שנותרו, מוסיפים את העדשים והחומוס ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    50 דקות
    מכסים ומבשלים 50 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 5

    20 דקות
    מוסיפים את העגבניות עם רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לבשל במשך 20 דקות על אש נמוכה , מכוסה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכבים את האש, מערבבים את הקמח עם מעט מים קרים ולהוסיף תוך מתמיד כשי שלא יהיו גושים במרק. המרק לא צריך להיות ממש סמיך.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את האטריות ללא הדלקת האש. מכסים את הסיר ואטריות מתבשלות עם החום של המרק.
מרק חרירה

שלב 1 מתוך 7

בסיר גדול יוצקים את השמן ולטגן את הבשר / עוף עד סגירה.

מרק חרירה

שלב 2 מתוך 7

להוסיף כורכום, כוסברה, פטרוזיליה, בצל , מלח, פלפל וסלרי, לערבב ולהמשיך לטגן כ -5 דק'.

מרק חרירה

שלב 3 מתוך 7

יוצקים 1/4 כוס מים ומערבבים .יוצקים את המים שנותרו, מוסיפים את העדשים והחומוס ומביאים לרתיחה.

מרק חרירה

שלב 4 מתוך 7

מכסים ומבשלים 50 דקות על אש נמוכה.

מרק חרירה

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את העגבניות עם רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לבשל במשך 20 דקות על אש נמוכה , מכוסה.

מרק חרירה

שלב 6 מתוך 7

מכבים את האש, מערבבים את הקמח עם מעט מים קרים ולהוסיף תוך מתמיד כשי שלא יהיו גושים במרק. המרק לא צריך להיות ממש סמיך.

מרק חרירה

שלב 7 מתוך 7

מוסיפים את האטריות ללא הדלקת האש. מכסים את הסיר ואטריות מתבשלות עם החום של המרק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים