דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חרירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חרירה

מרק חרירה

(0)
100 דקות
קל
מתכונאי/ת: יפה ימין
ארוחה בסיר: נזיד סמיך של בשר, קטניות וירקות.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון מס` 8 חתוך לקוביות
1.5  כוסות
גרגירי חומוס שהושרה מראש (אפשר מקופסת שימורים)
1  כוס
עדשים שחורות שטופות
3 
עגבנייה מגורדות
2 
בצל קצוצים
2  כפות
שמן קנולה
2  גבעולים
נקניק סלאמי
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.25  כפית
כורכום
0.25  כוס
קמח לבן
1  כוס
כוסברה קצוצה
0.5  כפית
כמון טחון
2 
פלפל אנגלי
0.25  כפית
פלפל גרוס
1  כפית
מלח
0.5  כוס
לימון
0.5  כוס
נודלס אטריות ביצים רחב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים חומוס, עדשים, כרפס, מרק עוף, פלפל אנגלי ומעט כורכום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים מים עד גובה של חצי מהסיר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    15 דקות
    מבשלים כ-15 דקות על להבה גבוהה.
  • שלב 5

    60 דקות
    מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    בודקים שהבשר והחומוס רכים ומכבים את האש. אם עדיין לא רכים, ממשיכים לבשל עד שיתרככו.
  • שלב 7

    0 דקות
    שמים בקערה קמח, כף אבקת מרק, כמון, פלפל שחור, לימון ו-3 כוסות מים ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.
  • שלב 8

    0 דקות
    כאשר הבשר מוכן מוסיפים את הרביכה ומערבבים היטב.
  • שלב 9

    5 דקות
    מביאים לרתיחה, מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.
  • שלב 10

    5 דקות
    מוסיפים אטריות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מרק חרירה

שלב 1 מתוך 10

מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.

מרק חרירה

שלב 2 מתוך 10

מוסיפים חומוס, עדשים, כרפס, מרק עוף, פלפל אנגלי ומעט כורכום.

מרק חרירה

שלב 3 מתוך 10

מוסיפים מים עד גובה של חצי מהסיר ומביאים לרתיחה.

מרק חרירה

שלב 4 מתוך 10

מבשלים כ-15 דקות על להבה גבוהה.

מרק חרירה

שלב 5 מתוך 10

מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-60 דקות.

מרק חרירה

שלב 6 מתוך 10

בודקים שהבשר והחומוס רכים ומכבים את האש. אם עדיין לא רכים, ממשיכים לבשל עד שיתרככו.

מרק חרירה

שלב 7 מתוך 10

שמים בקערה קמח, כף אבקת מרק, כמון, פלפל שחור, לימון ו-3 כוסות מים ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.

מרק חרירה

שלב 8 מתוך 10

כאשר הבשר מוכן מוסיפים את הרביכה ומערבבים היטב.

מרק חרירה

שלב 9 מתוך 10

מביאים לרתיחה, מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.

מרק חרירה

שלב 10 מתוך 10

מוסיפים אטריות ומבשלים עוד כ-5 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים