דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק טום-יאם דגים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק טום-יאם דגים

מרק טום-יאם דגים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
טעמי המזרח הרחוק: מנת דגל של המטבח התאילנדי באדיבות יריב מלילי, ממסעדת "בית תאילנדי"

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  ראשי
דג ים
800  גרם
דג חתוך לפרוסות לרוחב
2.5 
בצל פרוסים לרצועות
200  גרם
פטריות שמפיניון חצויות
150  גרם
פטריות יער קרועות
8  גבעולים
בצל ירוק חתוך גס
0  לפי הטעם
ג'ינג'ר 8 פיסות (להשיג כמיובש בחנויות מתמחות)
20  עלים
למון גראס
4  גבעולים
למון גראס טרי, ללא עלים
1  זר
כוסברה
1 
פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות גדולה, חצויה ל-8
8  כפות
רוטב דגים
1  כפית
סוכר לבן
8  כפות
לימון ליים סחוט
0  לפי הטעם
פלפל ירוק חריף כתוש
1.25  ליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את ראשי הדג במים יחד עם מיץ הלימון, מי הדגים והסוכר עד שראשי הדג מבושלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים את ראשי הדג מהציר שנוצר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים אליו את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס (שאותו חוצים ודופקים קלות על מנת לשחרר ממנו טעמים) ועלי הקפיר ליים.
  • שלב 4

    15 דקות
    מבשלים את השורשים למשך 15 דקות עד שהם משחררים טעמים, טועמים ומשפרים תיבול על פי הטעם.
  • שלב 5

    5 דקות
    מוסיפים את הבצל, פטריות היער, העגבניה והפלפל החריף, ומבשלים במשך 5 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את פטריות השמפיניון והבצל הירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.
  • שלב 7

    4 דקות
    מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים למשך כ- 4 דקות נוספות. קוצצים את הכוסברה ומכבים את האש.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את המרק לקעריות הגשה, מפזרים כוסברה מעל ומגישים לצד קעריות אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • דגים
  • מרקים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים