דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק כתום וקטיפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק כתום וקטיפתי

מרק כתום וקטיפתי

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביגיל זלושינסקי
בטטה, גזר, דלורית ודלעת, קצת קישוא וסלרי. עשיר וקטיפתי, עם או בלי שמנת.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בטטה חתוכה לקוביות
3 
גזר חתוכים לקוביות
1 
זוקיני חתוך לקוביות
1 
תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 
בצל קצוץ
0.25 
דלורית אופציונלי, חתוכה לקוביות
0.5 
דלעת אופציונלי, חתוכה לקוביות
1  ראש
סלרי אופציונלי, חתוך לקוביות
1  כפית
מלח
1  כפית
סוכר לבן
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
אבקת שום
0.25  מיכל
שמנת מתוקה אופציונלי, אפשר צמחית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בסיר את קוביות הירקות ומכסים אותם במים, מרתיחים ומחכים לבעבוע (כרבע שעה).
  • שלב 2

    30 דקות
    מוסיפים תבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, עד שהירקות מתרככים.
  • שלב 3

    0 דקות
    טוחנים בבלנדר יד ומגישים חם עם קרוטונים ומעט עלי פטרוזיליה מלמעלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    ניתן להשביח את המרק ולהקרים אותו לאחר הטחינה, באמצעות שמנת מתוקה חלבית או פרווה לא מוקצפת, שמערבבים אליו היטב בתנועות קיפול.
מרק כתום וקטיפתי

שלב 1 מתוך 4

מניחים בסיר את קוביות הירקות ומכסים אותם במים, מרתיחים ומחכים לבעבוע (כרבע שעה).

מרק כתום וקטיפתי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים תבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, עד שהירקות מתרככים.

מרק כתום וקטיפתי

שלב 3 מתוך 4

טוחנים בבלנדר יד ומגישים חם עם קרוטונים ומעט עלי פטרוזיליה מלמעלה.

מרק כתום וקטיפתי

שלב 4 מתוך 4

ניתן להשביח את המרק ולהקרים אותו לאחר הטחינה, באמצעות שמנת מתוקה חלבית או פרווה לא מוקצפת, שמערבבים אליו היטב בתנועות קיפול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים