המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הירקות לגודל המועדף עליכם.
מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומקפיצים את הירקות עם השום הקצוץ מספר דקות.
מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות. ממלאים את קופסת העגבניות הריקות במים עד השליש, מנקים שאריות ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות.
מוסיפים את הפסטה, ואת נקניקיות הקוקטייל ומבשלים עוד כעשר דקות.
בתום הבישול מוסיפים את עשבי התיבול הטריים (אם הם יבשים אפשר להוסיף אותם ישירות לרוטב העגבניות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0