דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק מינסטרונה עשיר וחמים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק מינסטרונה עשיר וחמים

מרק מינסטרונה עשיר וחמים

(0)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: חגית מור
ארוחה בקערה: מרק ירקות עשיר עם קטניות ופסטה. לוהט, חורפי ומזין.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שעועית לימה קטנה, יבשה
1.5  קילוגרם
ציר בקר
2 
בצל קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות
1 
כרישה קטנה, חתוכה לטבעות
1 
סלרי קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2  גבעולים
סלרי כולל העלים, פרוסים
1 
גזרים בינוני, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 
זוקיני בינוני, חתוך לקוביות קטנות
1  כוס
כרוב סגול חתוך לקוביות
1  כוס
דלורית קלופה וחתוכה לקוביות
1 
פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות גדולה
1  כף
רסק עגבניות
2  כפות
חומץ
1  כפית
מלח גס
0.5  כוס
פסטה אסם ספגטי 8 קטנה או מקרוני שבור, לא מבושל
1  כף
שמן זית
0.25  כוס
פטרוזיליה קצוצה
0.25  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את השעועית הלבנה ללילה במים עם חצי כפית סודה לשתיה.
  • שלב 2

    40 דקות
    מבשלים את השעועית הלבנה בסיר עם ציר בשר א(אפשר גם עם מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שהיא כמעט מוכנה, כ-40 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הירקות ואת רסק העגבניות ומבשלים עם מכסה על אש קטנה, עד שהם מתרככים אך שומרים על צורתם, כ-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים בחומץ, במלח ובפלפל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה ומבשלים ללא מכסה עד שהיא כמעט מוכנה. מורידים מהאש (הפסטה תמשיך להתבשל בחום המרק).
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה טרייה קצוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • קטניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים