דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק מינסטרונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תמי
מרק מינסטרונה איטלקי, עשיר בירקות בתוספת פסטה קצרה. בריא ומשובח

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמן זית
2 
בצל גדולים, קצוצים גס
2 
גזר גדולים קצוצים לקוביות בינוניות
1 
סלרי מופרד לעלים וגבעולים, כשהגבעולים קצוצים לקוביות גסות
1 
כרישה בינונית, ללא החלק העליון הירוק, חתוכה לקוביות גסות
5  שיני
שום מעוכות מעט
1 
לפת קלופה וחתוכה לקוביות גסות
2 
תפוח אדמה חתוכים גס
1  חבילה
רסק עגבניות
0.5  כוס
שעועית לימה שהושרתה לילה ב-2 כוסות מים וסוננה
1  שקית
פטריות מיובשות או פורצ'יני יבשות
3 
עגבניות שרי תמר גדולות, קלופות וחצויות לאורכן
1  זר
פטרוזיליה ללא הגבעולים הגסים
0.5  זר
בזיליקום עלים בלבד
4 
קישוא חתוכים לקוביות גסות
0.5  ראש
כרוב סגול קצוץ גס
1 
כרובית מופרדת לפרחים
1  כוס
פרפקטו פסטה פנה 500 גר' קצרה
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את שמן הזית בסיר עמוק בעל תחתית כבדה. מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי, ומטגנים כ-10 דק' על אש בינונית. מוסיפים את הכרישה, ומטגנים 3 דק' נוספות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השום, הלפת ותפוחי האדמה. לאחר מכן, מוסיפים את הרסק והמים עד כדי כיסוי ועוד כ-8 סנטימטרים.
  • שלב 3

    20 דקות
    מבשלים כשהסיר מכוסה במשך כ-20 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מוסיפים את השעועית, הפטריות, העגבניות ועשבי התיבול, ומבשלים כ-30 דקות, עד שהשעועית מתרככת.
  • שלב 5

    10 דקות
    מוסיפים את הקישואים, הכרוב ופרחי הכרובית ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  • שלב 6

    5 דקות
    מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ-5 דקות נוספות (לפי זמן בישול הפסטה). ממליחים ונותנים למרק לנוח כעשר דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לקערות הגשה, מפזרים מלמעלה את הפרמזן, ומזלפים מעט שמן זית (אם לא מגישים מיד, מומלץ לבשל את הפסטה בנפרד). בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים