דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק מינסטרונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מרק איטלקי קלאסי של גיל חובב שהופך חלבי רק אם מקשטים בפרמזן

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  כוס
שמן זית עדין
2 
בצל גדולים קצוצים דק
2 
גזר קלופים וקצוצים דק
3  שיני
שום קלופות וקצוצות דק
4  גבעולים
שורש סלרי (כולל עלים) קצוצים דק
1  סלסילה
פטריות פורטובלו או שמפיניון קצוצות גס
0.5  כוס
יין לבן
1  חבילה
שעועית ירוקה
3 
עגבנייה בשלות, קלופות, סחוטות וקצוצות לקוביות קטנות
1  כוס
פטרוזיליה קצוצה
6  עלים
מרווה קצוצים
3 
גבינת פרמזן (כל אחת באורך אצבע ובעובי חצי ס"מ)
100  גרם
פסטה אסם ספגטי 8 קצרה או מקרוני שבורים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי, מערבבים ומבשלים בחום בינוני עד שהירקות מתרככים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים עוד שלוש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את היין הלבן, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את השעועית, העגבניות, עשבי התיבול וקליפות הגבינה. מוסיפים לסיר 10 כוסות מים רותחים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין עשרים דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה ומבשלים דקה פחות ממה שכתוב על השקית (כי גם אחרי שנכבה את האש, הפסטה תמשיך להתבשל בחום המרק).
  • שלב 7

    0 דקות
    מסירים מהאש, שולים מהמרק את קליפות הגבינה ונפטרים מהן, טועמים, ממליחים ומפלפלים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים עם גילוחי פרמזן ושמן זית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    75 דקות בינוני
  • עוגת דבש במרקם חלומי

    עוגת דבש במרקם חלומי

    80 דקות קל
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    210 דקות בינוני
  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים