דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק מלוחיה ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק מלוחיה ובשר

מרק מלוחיה ובשר

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלונה ספטון
ירוק כהה, עוצמתי ומעניין - מנת הדגל של המטבח המצרי שעבור רבים היא זכרון ילדות וטעם בלתי נשכח

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  זר
מלוכיה יבשה גבעולי עלים ירוקים
2  שיני
שום
1 
בצל
1  כף
שמן קנולה
2  כוסות
מים או ציר בשר / עוף
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  זר
פטרוזיליה
0.5  זר
כוסברה
3  כפות
כרישה קצוצה
1  קילוגרם
כתף בקר חתוך לגולאש
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הבצל והשום. שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה, מוסיפים את השום ואת הכרשה וממשיכים לטגן עד שהכרשה מתרככת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את עלי המלוחייה, יוצקים מים עד כיסוי ומערבבים עד שצבע העלים משתנה לירוק כהה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב.
  • שלב 3

    20 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מכינים בשר: שמים בסיר, ממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים תבלינים, מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר למרק ומגישים.
  • שלב 6

    0 דקות
    ניתן להגיש עם אורז לבן ולקשט ברימונים.
מרק מלוחיה ובשר

שלב 1 מתוך 6

קוצצים את הבצל והשום. שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה, מוסיפים את השום ואת הכרשה וממשיכים לטגן עד שהכרשה מתרככת.

מרק מלוחיה ובשר

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את עלי המלוחייה, יוצקים מים עד כיסוי ומערבבים עד שצבע העלים משתנה לירוק כהה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב.

מרק מלוחיה ובשר

שלב 3 מתוך 6

מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות.

מרק מלוחיה ובשר

שלב 4 מתוך 6

בינתיים מכינים בשר: שמים בסיר, ממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים תבלינים, מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.

מרק מלוחיה ובשר

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את הבשר למרק ומגישים.

מרק מלוחיה ובשר

שלב 6 מתוך 6

ניתן להגיש עם אורז לבן ולקשט ברימונים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים