המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה.
בינתיים חותכים את כל הירקות וקוצצים את עשבי התיבול.
מוסיפים את הירקות ואת עשבי התיבול הקצוצים, יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש בינונית עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים תבלינים וטוחנים בבלנדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0