להביא לרתיחה ולבשל תוך ביעבוע עדין, עד שהגזר מתרכך.
שלב 5
0 דקות
להוציא את הפטרוזיליה ועלי הדפנה (את גרגרי הפלפל אני משאירה), ולטחון בבלנדר או בלנדר מוט.
שלב 6
0 דקות
לבדוק טעמים וסמיכות. אפשר לדלל במים על פי הרצוי ולתבל לפי הטעם.
שלב 7
10 דקות
להביא לרתיחה. להוסיף אורז ולבשל עד לריכוכו.
ניתן להמיר את החמאה בשמן ואת הפטרוזיליה בעוד סלרי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0